Ondernemer en personeelszaken

Voor ondernemers zonder eigen HR-medewerker(s) kosten zaken rondom personeel veel tijd. Denk aan het vinden van de juiste mensen, trainen en opleiding, het voeren van functioneringsgesprekken, arbogerelateerde vraagstukken of administratieve zaken. Materie waar u over het algemeen geen of (te) weinig kennis van heeft of de tijd niet voor heeft.

Bent u een ondernemer met ziektestress, die het zat is te investeren in medewerkers die echt niet willen of kunnen? Of kunt u wel wat hulp gebruiken bij verzuimbegeleiding? De BC Group heeft veel ervaring in het begeleiden van kleine en middelgrote organisaties bij het gezond en inzetbaar houden van haar mensen. Tot en met het Poortwachterproof maken van het dossier voor het UWV of de ontslagaanvraag voor de kantonrechter.

Legal employment

U kunt uw medewerkers bij de BC Group op de loonlijst plaatsten. Zo worden wij legal employer. Dat biedt u diverse voordelen:

▶ geen (loon)administratieve verplichtingen
▶ geen werkgeversrisico’s
▶ geen kosten voor ziekteverzuim
▶ een flexibel medewerkersbestand
▶ goedkoper dan een medewerker via een uitzendbureau

Matchen medewerker en bedrijf

U wilt de juiste persoon voor het werk dat u heeft. Daar zorgen wij voor. Dat doen we door onze kennis en ervaring in te zetten door te werken met wetenschappelijk bewezen methoden die het juiste type medewerker matcht aan de benodigde kennis en vaardigheden van een organisatie of team.

Personeelszaken

We bieden trainingen en begeleiding op de werkvloer, regelen het aangaan of ontbinden van een contract, voeren functioneringsgesprekken en zijn vraagbaak voor arbogerelateerde zaken.