Afstudeerproject Online Marketing en Social Media

Als Online Marketing en Social Media stagiaire of binnen een afstudeerproject, zal jij BC Group zo goed mogelijk online promoten.

Opleidingsniveau:

Dienstverband: 
Afstudeerproject
Locatie: 
Zwolle
Functieomschrijving: 

Als Online Marketing en Social Media stagiaire of binnen een afstudeerproject, zal jij BC Group zo goed mogelijk online promoten. Je versterkt BC Group op Social Media, maakt hiervoor een Social Media strategie en zorgt voor een sterkere interactie met haar relaties en prospects. Je beheert de verschillende websites en Social Media kanalen van BC Group en onderzoekt of er wellicht nog meer kanalen zijn waarvan zij gebruik zouden moeten maken. Een van de websites waarmee je aan de slag zal gaan is werkenaanminderbijstand.nl. Doel van deze website is het informeren en enthousiasmeren van gemeentes over de succesvolle aanpak van de BC Group op het vlak van de participatiewet.

Uitdaging
Het segment waarin BC Group opereert is redelijk uniek. Niet veel bedrijven hanteren de combinatie van detacheren van kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt en het opleiden en coachen van kandidaten. Toch slaagt BC Group er nog niet in hierin op de Social Media markt een unieke positie te veroveren. Aan de Online Marketing en Social Media expert de taak om deze unieke propositie te vertalen naar dagelijks beleid en uitvoering.

Je werkzaamheden
- Mee ontwikkelen van online strategieën voor werving nieuwe klanten en het behouden en ‘zichtbaar zijn’ voor bestaande relaties.
- Het opzetten van online campagnes
- Aanbrengen van nieuwe ideeën om meer traffic te genereren naar onze website(s)
- Basis leggen voor acquisitie, leads genereren voor de buitendienst medewerkers.
- Teksten (her)schrijven voor de diverse website(s) en online kanalen.
- Onderzoek doen naar: aantal bezoekers websites, welke teksten werken het beste voor de verschillende websites en online kanalen, welke pagina levert het meeste respons op etc.
- Schrijven van bijvoorbeeld nieuwsitems, blog.
- Eventueel het afnemen van interviews bij bestaande relaties.

Functie-eisen: 

Je gewenste profiel
- Wervende teksten kunnen schrijven
- Analytisch en communicatief sterk
- Enige commerciële vaardigheden
- Affiniteit met onze doelgroep
- Je bent 3e of 4e jaar student of op zoek naar een afstudeerproject en/of uiteindelijk een baan!

Bedrijfsprofiel: 

BC Group bestaat al ruim 35 jaar en zorgt voor een goede match tussen de werknemer en de werkgever. Dat doen we zowel bij het MKB als bij de (gemeentelijke) overheid. Wij helpen met de uitvoering van de participatiewet: we stomen werkzoekenden klaar voor de arbeidsmarkt en verzorgen de plaatsing én begeleiding bij bedrijven. Daarnaast regelen we slimme en praktische HR-oplossingen voor de ondernemer. BC Group heeft daarnaast ook een zeer succesvolle payrolltak, Centrum Arbeid en Mobiliteit, waarin ruim 350 medewerkers actief zijn.

Contactpersoon: 

Solliciteer voor Afstudeerproject Online Marketing en Social Media

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.