Distributiechauffeur 40 uur per week

Voor één van onze relaties zijn wij op zoek naar een gemotiveerde distributiechauffeur in Zwolle.

Opleidingsniveau:

Dienstverband: 
Fulltime
Salaris: 
conform cao beroepsgoederenvervoer (BGV)
Locatie: 
Zwolle
Functieomschrijving: 

Je begint 's morgens met het sorteren van de pakketten en het inpakken van de bus. Je rijdt aansluitend de route in een 'vast'(postcode)gebied waar je, afhankelijk van de gebiedsgrootte, ongeveer 90 adressen aandoet en de pakketten op de juiste manier aflevert.

Functie-eisen: 

Je bent in het bezit van een rijbewijs B en hebt rijervaring, bij voorkeur op een bestelbus. Daarnaast heb je een representatief voorkomen en een dienstverlenende, flexibele instelling. Daarnaast is het geen probleem om zware pakketten te tillen en heb je een goede lichamelijke conditie.
Ben jij degene die zelfstandig kan werken binnen een team van enthousiaste collega's, in een enerverende en flexibele organisatie, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciterenn.

Bedrijfsprofiel: 

Onze klant is al ruim 20 jaar actief in het goederenvervoer. Naast spoedritten voor diverse klanten, met bestemmingen in zowel binnen- als buitenland, verzorgen wij vaste routes voor diverse opdrachtgevers. Tevens hebben ze dagelijks veel wagens op de weg in het distributiewerk.

Contactpersoon: 

Solliciteer voor Distributiechauffeur 40 uur per week

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt.
Verversen Geef de karakters in die u in de afbeelding ziet. Neem de tekens uit het bovenstaande figuur over. Wanneer de tekens niet duidelijk zijn, kunt u het formulier verzenden om een nieuw figuur weer te geven. De tekens zijn niet hoofdlettergevoelig.  Audioverificatie gebruiken.