Servicemedewerker tankstation

Op zoek naar een afwisselende baan met een leuke groep collega's en klantcontact?

Dienstverband: 
Parttime 20 tot 24 uur per week
Salaris: 
conform cao
Locatie: 
buitengebied Zwolle
Functieomschrijving: 

Als servicemedewerker sta je uiteraard achter de kassa en reken je af met klanten die getankt hebben en/ of een aankoop in de shop hebben gedaan. Daarnaast vul je de shop bij wanneer bestellingen binnen komen (dagelijkse versbestelling + 2 keer per week een grote bestelling) en maak je o.a. de koffiemachines, het buitenterrein en de toiletten schoon. Ook het bereiden van snacks behoort tot de werkzaamheden. Het betreft een tankstation aan de rijkssnelweg A28 dat behoort tot de 20 drukste stations in Nederland. Veel transportbedrijven en lease verkeer. Als servicemedewerker moet je goed kunnen rekenen, klantvriendelijk zijn en ook actief kunnen verkopen. Dat je een woordje over de grens spreekt is eigenlijk ook wel een grote pré. Kennis van HACCP is ook een wens.

Het tankstation is 24 uur per dag geopend, 365 dagen per jaar, dus je moet ook bereid zijn om in de weekenden en nachten te werken. Ze hebben diverse diensten:
Nacht: 22:00 tot 06:00 uur
Vroeg: 6:00 tot 14:00 en
Laat: 14:00 tot 22:00
Soms heb je een ondersteuningsdienst en begin je een uurtje later in de ochtend of kun je een uurtje eerder weg uit de late dienst.

Er heerst een ontzettend goede werksfeer binnen dit station, maar je moet wel bereid zijn echt de handen uit de mouwen te willen steken, flexibel te zijn en tegen een hoge werkdruk kunnen (het is altijd druk qua klanten, maar in de ochtend- en middagspits kan het altijd nog gekker).

Ben jij op zoek naar een zeer afwisselende baan met een leuke groep collega's en klantcontact, stuur dan je CV, voorzien van een pasfoto, en motivatie.

Het betreft een functie voor 20 tot 24 uur per week.

Het station ligt buiten Zwolle, is niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Je bent dus in het bezit van eigen vervoer (liefst auto)

Functie-eisen: 

De functie zegt het eigenlijk al. Je levert service aan de klanten die de shop bezoeken. Je hebt een open en vriendelijke uitstraling, maar je durft het ook aan om iemand aan te spreken die zijn (vracht)auto verkeerd geparkeerd heeft (onnodig oponthoud veroorzaakt bij het tanken). Uiteraard kun je goed rekenen in verband met de kassawerkzaamheden, kun je snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden en ben je het 'niet lullen, maar poetsen' type.

Contactpersoon: 

Solliciteer voor Servicemedewerker tankstation

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt.
Verversen Geef de karakters in die u in de afbeelding ziet. Neem de tekens uit het bovenstaande figuur over. Wanneer de tekens niet duidelijk zijn, kunt u het formulier verzenden om een nieuw figuur weer te geven. De tekens zijn niet hoofdlettergevoelig.  Audioverificatie gebruiken.