Voor al je vragen bel of app naar: 06 5100 4843

Voor al je vragen bel of app naar:
06 5100 4843

Senior Monteur Afbouw

Zwolle

Vast contract

€3425-€4215

24- 40 uur

Zwolle

 

Vast

€3425-€4215

24 – 40 uur

EEN WERKDAG ALS MONTEUR WAND- EN PLAFONDSYSTEMEN;

In de vroege ochtend vertrek je van huis en maak je je weg naar het werk. Bij aankomst bij Slukom Afbouw laad je de bus in, begroet je je collega’s en vertrek je gezamenlijk naar een bedrijfspand in Zwolle. De opdracht van vandaag betreft de renovatie van een kantoorruimte. In deze lege ruimte begin je samen met je collega’s aan een uitgebreide lijst van taken, waaronder het plaatsen van systeemplafonds, systeemwanden, volglaswanden, scheidingswanden, kozijnen en deuren, houten wandbekleding en verschillende soorten binnen- en buitentimmerwerk. Het is een uitdagende klus die een beroep doet op jouw ervaring en vaardigheden. In het begin pak je wellicht de meer standaardtaken op, maar na verloop van tijd zul je steeds meer verschillende taken oppakken en een breder scala aan vaardigheden ontwikkelen. 

EEN NIEUWE BAAN ÉN:

Het brutoloon is afhankelijk van je ervaring en opleiding, maar geven je graag een zo goed mogelijk beeld:
3+ ervaring: €3425-€4215 per maand
25 vakantiedagen en 10 ATV dagen per jaar;
8,33% vakantiegeld;
Doorgroeimogelijkheden tot allround timmerman/ voorman/ werkvoorbereider;
Reiskosten vergoeding van €0,23 per km;
Rijden in een nette werkbus en werken met goede gereedschappen;
Keuze om parttime of fulltime te werken (24 uur-37,5 uur per week);
Je werkt op vaste tijden: 06:45-15:15 uur van maandag tot vrijdag;
Binnen 1 jaar uitzicht op een vast contract;
Goede pensioenopbouw.

IETS VOOR JOU?

✔ Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie of hebt ervaring met soortgelijke werkzaamheden;
✔ Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
✔ Je beheerst de Nederlandse taal.

 

WE STELLEN ONSZELF VOOR

Slukom Afbouw, gevestigd in Zwolle en al meer dan 40 jaar actief, is een bekend bedrijf dat klussen in heel Nederland aanpakt. Ze zijn gespecialiseerd in het klaarmaken van ruimtes door het plaatsen van verschillende soorten glaswanden, scheidingswanden en plafonds. Hun klantenkring is heel divers, van overheidsinstellingen tot zelfstandige bedrijven, winkelketens, bouwbedrijven en scholen. Bij Slukom Afbouw is elke dag anders vanwege de afwisseling in projecten en klanten. 

 

Wij van BC Group werken samen met Slukom: we regelen de werving en selectie. Wij helpen ze met het vinden van nieuwe collega’s zoals jij. Ook zorgen we ervoor dat alles goed geregeld is als het gaat om belangrijke zaken als je contract, salaris, verlof en verzuim.

WE SPREKEN JE SNEL!

Met snel, bedoelen we ook écht snel: binnen 1 minuut heb je gesolliciteerd (ook via mobiel). Een motivatiebrief schrijven hoeft namelijk niet. Je cv kun je eventueel later sturen. Na je sollicitatie nemen onze collega’s Nynke of Jelle contact met je op binnen 1 werkdag. In dit gesprek leren we je graag beter kennen en plannen we een kennismakingsgesprek in. Vervolgens ga je op gesprek bij de opdrachtgever. Als het klikt, feliciteren we je graag met je nieuwe baan!

 

Waar kan Nynke je mee helpen? Laat het haar weten via: 038 4674 200, WhatsApp op: 0686890931 of stuur haar een mailtje: nynke@bcgroup.nl

Solliciteer direct op de vacature Afbouw monteur Senior

Toegestane documenten: .doc, .docx, .pdf (maximale bestandsgrootte 10Mb)