MEDEWERKER BAKKERIJ TANKSTATION

Ben jij op zoek naar een leuke baan met veel klantcontact?

Momenteel zijn wij op zoek naar een Medewerker Bakery die stevig in zijn/ haar schoenen staat. Het betreft een baan voor 20 tot 24 uur per week waarbij je zowel doordeweeks als in het weekend ingezet zal worden.

Als Medewerker Bakery zorg jij er, samen met je collega’s voor, dat alles in de bakkerij op rolletjes loopt. Je bent werkzaam op een groot en behoorlijk druk station aan de Rijksweg A28 in de regio Zwolle. Samen met het team zorg je voor vers belegde broodjes en dranken voor de klanten van het tankstation.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Het bereiden en serveren van luxe broodjes, sandwiches en snacks.
  • Overzichtelijk en netjes presenteren van de producten in de Foodcounter.
  • Het afrekenen van de vers-producten op een gastgerichte wijze.
  • Het schoonhouden van de Food-afdeling.
  • Het controleren & handhaven van procedures en normen. (milieu, voedselwarenwet, HACCP)

Je komt te werken in een gezellig team, waarin je met elkaar zorgt voor een professionele dienstverlening naar de klant – 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Dankzij jou gaan de klanten altijd weer tevreden de weg op!

Als Medewerker Bakery heb je een klantvriendelijke en klantgerichte houding maar sta je ook zeker je mannetje. Op bepaalde momenten kan het ineens heel erg druk zijn, bijvoorbeeld wanneer een aantal touring bussen stoppen en de inzittenden allemaal een broodje voor de lunch komen halen. Je hebt aantoonbare ervaring met vergelijkbare werkzaamheden. Ook ben je rekenkundig goed onderlegd en beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse taal, maar bij voorkeur ook Engels en/of Duits vanwege de vele internationale klanten die dit tankstation bezoeken. Tot slot is het een pré wanneer je actuele kennis van HACCP hebt.

Het station is NIET bereikbaar met openbaar vervoer; je bent of in bezit van een rijbewijs en eigen vervoer, of woonachtig in de directe omgeving van het station, waardoor je met de fiets kunt komen. De werktijden van de bakkerij zijn (op maandag t/m vrijdag) tussen 06:00 en 21:00 uur en op zaterdag en zondag tussen 7:00 en 21:00 uur.

Interesse in deze baan? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatie/ sollicitatiebrief.

Dienstverband: 
Functie voor langere tijd voor 20 tot 24 uur per week.

Salaris: 
Conform cao tankstations en wasbedrijven.

Locatie:
Zwolle.

Contactpersoon: 
Chantal Lubbers

Solliciteer op de functie Medewerker Bakkerij: