Payroll Zwolle

Wij staan klaar voor u en uw personeel, zodat u zich voor de volle 100% kunt blijven focussen op wat u het liefst doet; ondernemen.

Uw personeel wel zelf aannemen en aansturen, maar geen omkijken naar de personeelsadministratie? Dat kan… Het onderbrengen van de volledige personeelsadministratie bij een ander bedrijf wordt ook wel payroll genoemd. BC Group is graag uw externe P&O- afdeling. Wij staan klaar voor u en uw personeel, zodat u zich voor de volle 100% kunt blijven focussen op wat u het liefst doet; ondernemen.

Partner in Payrolling

Kiezen voor payroll, betekent kiezen voor gemak en zekerheid. Waarom? Met payroll geeft u de verplichtingen van het werkgeverschap uit handen. Dus ook alle arbeidsrechtelijke risico’s. U blijft wel zelf verantwoordelijk voor de werving & selectie, het salaris en alle andere interne taken en verantwoordelijkheden van de medewerker. BC Group ontzorgt en is uw deskundige partner in payroll.

Dat levert u een flink aantal voordelen op:

Payroll loont

Payroll een dure aangelegenheid? Helemaal niet. Vaak kost het zelf in dienst nemen van een medewerker net zo veel als het uitbesteden. Er komen zelfs nog een aantal voordelen bij kijken. Wat dacht u van meer tijd en gemak? U hoeft zich immers niet zelf bezig te houden met de personeelsadministratie wat vaak enorm tijdrovend is wil je het allemaal goed doen

Professioneel, deskundig & persoonlijk

BC Group is uw deskundige partner als het gaat om payrolling. We nemen de tijd om u te leren kennen en staan voor u klaar wanneer u of uw medewerker vragen heeft. En als nodig zijn we bij u in het bedrijf aanwezig. Het aanbieden van een payrollpakket is bij ons altijd maatwerk, afgestemd op uw wensen. Onze communicatie is helder en duidelijk, zodat er geen misverstanden ontstaan. En dat werkt voor iedereen prettig!

Met andere woorden; Payroll loont!

Voorbeeld Payroll

U heeft een vacature voor administratief medewerker. U heeft een aantal kandidaten gesproken en één kandidaat blijkt te voldoen aan de gestelde eisen. U wilt deze kandidaat aannemen, maar het juridisch werkgeverschap besteedt u liever uit. Meld deze medewerker aan bij BC Group en hij of zij kan bij u aan de slag. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om het verzuimrisico te dekken. Wordt uw medewerker ziek? Dan wordt hij of zij door ons doorbetaald. Dit wordt echter niet bij u in rekening gebracht.

“Er ontstond meteen een klik. Het gesprek was een verademing. Het verhaal klonk eerlijk en betrouwbaar. Nieuwe medewerkers zouden bij BC Group in goede handen zijn”.

Linda de Wit - eigenaresse

Veelgestelde vragen over werving & selectie.

Wij staan werkgevers bij op al deze gebieden. Zie ons als uw HR-afdeling verderop in de gang. Wij bieden maatwerkoplossingen en willen gaan voor duurzame relaties met onze opdrachtgevers/ relaties. Duidelijke communicatie en persoonlijk contact zijn belangrijke onderdelen binnen ons DNA.
Payroll is geschikt voor zowel grote als kleine bedrijven. Met payroll kunnen bedrijven namelijk makkelijk tijdelijk of extra personeel aannemen. En voor kleine(re) ondernemingen kan payroll heel aantrekkelijk zijn, aangezien de werkgever zelf minder financiële risico’s loopt bij ziekte of ontslag van de medewerkers. Tevens heeft een payrollorganisatie vaak veel kennis van HR waarmee een kleine organisatie haar voordeel kan doen.
Payroll is in veel gevallen niet duurder dan verloning in eigen beheer. Bij ons betaalt u een vast tarief per uur en betaalt u alleen voor het daadwerkelijk aantal gewerkte uren. Is de medewerker ziek of op vakantie? Dan krijgt u ook geen factuur. In de praktijk worden er vaak maar 45 weken op jaarbasis gefactureerd. Wij maken dit graag voor u inzichtelijk.
Kiezen voor payroll, betekent kiezen voor minder zorgen en gemak. U bespaart tijd doordat u de personeels- en loonadministratie, en alles wat daarbij komt kijken, aan ons uitbesteedt. Ook heeft u geen financiële verplichtingen bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Kiezen voor payroll bij BC Group betekent ook kiezen voor zekerheid en betrokkenheid.
Transparantie is een vereiste voor een goede samenwerking. Onze kostenfactuur is altijd duidelijk. We bereken de factuurprijs op basis van het bruto- uurloon x een opslagfactor. De opslagfactor bevat de werkgeverslasten, de administratie, de verloning en de vergoeding die u aan ons betaalt.

Kunnen wij je helpen?

Meer weten over payroll en onze aanpak? Neem gerust contact met ons op.

Zit jouw vacature er niet tussen?

Niet getreurd, wij helpen je graag! Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!