SERVICEMEDEWERKER

Enthousiaste en spontane retail medewerker gezocht.

Als servicemedewerker sta je uiteraard achter de kassa en reken je af met klanten die getankt hebben en/ of een aankoop in de shop hebben gedaan. Daarnaast vul je de shop bij wanneer bestellingen binnen komen (dagelijks vers bestelling + 2 keer per week een grote bestelling) en maak je o.a. de koffiemachines, het buitenterrein en de toiletten schoon. Ook het bereiden van snacks behoort tot de werkzaamheden. Het betreft een tankstation aan de rijkssnelweg A28 dat behoort tot de drukkere stations van Nederland. Veel transportbedrijven en lease verkeer. Als servicemedewerker moet je goed kunnen rekenen, klantvriendelijk zijn en ook actief kunnen verkopen. Dat je een woordje over de grens spreekt is eigenlijk ook wel een grote pré. Ook is kennis van HACCP een wens.

Het tankstation is 24 uur per dag geopend, 365 dagen per jaar, dus je moet ook bereid zijn om in de weekenden en nachten te werken. Ze hebben diverse diensten:

Nacht: 22:00 tot 06:00 uur

Vroeg: 6:00 tot 14:00 en

Laat: 14:00 tot 22:00

Soms heb je een ondersteuningsdienst en begin je een uurtje later in de ochtend of kun je een uurtje eerder weg uit de late dienst.

Er heerst een ontzettend goede werksfeer binnen dit station, wel moet je bereid zijn echt de handen uit de mouwen te willen steken, flexibel te zijn en tegen een hoge werkdruk (altijd druk qua klanten, maar in zowel de ochtend als middagspits kan het nog gekker) kunnen. In de periode april – oktober maak je vaak wat meer uren gemiddeld dan in de winterperiode.

Dienstverband: 
Functie voor langere tijd voor 24 tot 32 uur.

Salaris: 
Conform cao tankstations en wasbedrijven.

Locatie: 
Staphorst

Contactpersoon: 
Chantal Lubbers

Solliciteer op de functie Servicemedewerker: