Voor al je vragen bel of app naar: 06 5100 4843

Voor al je vragen bel of app naar:
06 5100 4843

Stukadoor

Zwolle

Vast contract

€2650 – €3400

32 – 40 uur

Zwolle

 

Vast

€2650 – €3400

32 – 40 uur

HOE ZIET JOUW WERKDAG ALS STUKADOOR ERUIT?

Het is vroeg in de ochtend en je rijdt samen met een collega naar een luxe hotel gelegen aan de A32. Het management van het hotel wil de akoestiek van het restaurant verbeteren; het is er lawaaierig waardoor de gasten elkaar slecht kunnen verstaan. Jouw collega monteurs hebben een aantal naadloze akoestische plafonds geplaatst, waardoor het geluid beter geabsorbeerd wordt en de gasten elkaar straks goed kunnen verstaan. Natuurlijk is het werk nadat de plafonds zijn gemonteerd nog niet klaar! Jij zorgt er namelijk voor dat het plafond wordt voorzien van spuitwerk zodat de plafonds een nette uitstraling hebben én binnen een aantal dagen weer droog zijn. Het restaurant kan snel weer open en biedt de gasten een verbeterde ervaring.

Elke dag is anders, omdat elke oplossing is afgestemd op de specifieke wens van een klant. Wat wel hetzelfde blijft, is dat het werk goed is voorbereid en de projectcoördinatie soepel verloopt! Je weet dus altijd waar je aan toe bent en krijgt passende ondersteuning.

Wil je nog meer verantwoordelijkheid? Dat kan! Een leuke Allround functie is ook mogelijk, hier ben je verantwoordelijk voor het complete product. Je monteert zelf het frame en de panelen, en zorgt voor de complete afwerking. Op deze manier kun je elke keer trots terugkijken op je eigen project!

Samen met een vriend of collega beginnen aan dit nieuwe avontuur? Van harte welkom! Slukom Akoestiek biedt volop mogelijkheden

EEN NIEUWE BAAN ÉN:

✔ Salaris tussen de €2650 en €3400 per maand (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
✔ Fulltime- of parttime baan. Bij Slukom Akoestiek denken ze in mogelijkheden en niet onmogelijkheden, fulltime beschikbaarheid is niet vereist!
✔ Ontwikkelingsmogelijkheden die worden afgestemd op jouw kwaliteiten
✔ Werken binnen een familiebedrijf dat met de tijd meegaat, Slukom Akoestiek werkt met de nieuwste technologieën!

GEEN LANGE LIJST MET EISEN

✔ Woonachtig rondom Zwolle
✔ Jij stroopt graag je mouwen op samen met je collega’s!
✔  Relevante werk- of hobby ervaring (bij voorkeur als stukadoor)

MAAK KENNIS MET ONS!

Slukom Akoestiek is een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het verbinden van comfort en design met akoestische oplossingen. Als zusterbedrijf van Slukom beschikken zij over meer dan 45 jaar ervaring in de afbouwsector. Akoestiek speelt een belangrijke rol in de leefomgeving van mensen, deze wetenschap houdt zich namelijk bezig met geluid. Zo is akoestiek niet alleen belangrijk in de woonomgeving, maar ook in hotels, restaurants, congresruimtes, kantoorruimtes en meer. Slukom Akoestiek biedt oplossingen voor allerlei verschillende klanten, geen dag is hetzelfde!

EN NU JIJ…

Wij kunnen niet wachten om kennis te maken. Laat direct je gegevens achter (cv kan later) en dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Je krijgt Jelle aan de telefoon, jullie spreken samen een datum af voor een kennismakingsgesprek.