De leukste vacatures als timmerman!

#werkenalstimmerman

Aan de slag als timmerman? Ervaren of onervaren, wij zoeken jou! Als timmerman heb je de kans om met je handen te werken, je creativiteit te gebruiken en bij te dragen aan de fysieke wereld om ons heen.

De leukste vacatures in de logistiek vind je hier! BC Group is een familie bedrijf gevestigd in Zwolle, dat zich richt op de lokale regio. Wij hebben een continu aanbod van interessante en uitdagende vacatures in verschillende sectoren, zoals techniek, logistiek, bouw, horeca, administratie, commercie en facilitair

Gezocht: Gemotiveerde timmerlieden van alle niveaus!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in het timmeren? Wij hebben een aantal geweldige kansen beschikbaar voor gemotiveerde timmermannen om ons team te versterken. We zijn op zoek naar ervaren en onervaren vakmensen om ons te helpen bij het bouwen van complete chalets, dakkapellen en meer. Als jij enthousiast bent om je vaardigheden uit te breiden en te groeien in je vak of je omgeschoold wil worden, dan horen we graag van je!

Onze belangrijkste vacatures hieronder:

  • Werkplaatstimmerman: Je bent verantwoordelijk voor het bouwen van complete chalets en dakkapellen.
  • Servicemonteur: Je bezoekt klanten om chalets op te leveren en eventuele problemen op te lossen.
  • Allround timmerman: Je hebt een breed scala aan vaardigheden, van slopen en herindelen tot ontwerpen en installeren.

Bij ons krijg je de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen en bieden we een uitdagende werkomgeving en marktconforme salarissen. Solliciteer nu en wie weet ben jij volgende week al aan het werk! Of laat je CV achter. Net zo makkelijk!

Vragen?

Neem contact op met Rachel van Pijkeren

Grijp die kans als timmerman!

Wat bieden we jou?

✓ Een goed salaris conform timmerindustrie CAO;
✓ Werken in een klein en gezellig bedrijf;
✓ Eventueel een eigen werkbus;
✓ Bij goed functioneren een vast contract;
✓ Pensioenopbouw;
 Werkkleding- en schoenen;
✓ Altijd werk in regio Zwolle.
✓ De keuze om per week of per vier weken jouw salaris te ontvangen;

De perfecte match?

Je kan natuurlijk wel nagaan dat je hier wel geschikt voor moet zijn! Wij zijn opzoek naar een echte teamspeler die communicatief en sociaal sterk in zijn schoenen staat. Veiligheid staat hoog in het vaandel, vooral in zo’n omgeving. En ja je moet natuurlijk wel handig zijn, die weet wat hij doet!

Word jij mijn nieuwe collega in het veld?

Wij kunnen niet wachten om met jou in gesprek te gaan over deze vacature. Laat jouw naam en telefoonnummer achter en dan nemen wij contact met jou op. Telefonisch bespreken we de vacature en daarna plannen we een gesprek voor jou in bij de opdrachtgever. Zijn jullie enthousiast? Dan ga kun je zo snel mogelijk starten. Benieuwd hoe snel het kan gaan?

 

Heb je nog vragen? Bel (038 4674 200), mail (rachel@bcgroup.nl) of neem contact op via de chat op de website. 

Werken bij BC Group

BC Group is een van de toonaangevende werkgevers in de regio, zo ook als het gaat om speciale talenten. Een ieder die (weer) aan de slag wil, mag mee doen! Wij helpen je op weg naar werk. Beperkingen blijken vrijwel altijd kleiner dan talenten. En talenten, die maken het verschil! De mogelijkheden zijn onbeperkt. Voor diverse vacatures geldt weliswaar een start in een tijdelijke constructie, maar de vooruitzichten zijn er zeker op een vaste aanstelling bij wederzijdse klik en waardering. Spreken we je snel?

Direct solliciteren!

Zit jouw vacature er niet tussen?

Niet getreurd, wij helpen je graag! Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!