Uitzenden

Woon je met veel plezier in deze regio en voel jij je hier thuis? Heb je om wat voor reden (nog) geen leuke baan bij een van de vele mooie ondernemingen in deze streek? Bekijk onze vacatures en lees verder over wat wij voor jou kunnen betekenen!

BC Group heeft mooie banen bij bedrijven uit de regio. Wij kennen als familiebedrijf de ondernemers en onze mensen. Gezamenlijk dragen we een cultuur uit die hier past; met mensen van hier voor mensen van hier.

Wij hebben een continu aanbod aan interessante, uitdagende vacatures óf weten al welke ondernemer we mogen bellen om jouw cv onder de aandacht te brengen. Daarnaast geven wij sollicitatietips die juist hier goed werken. 

Zo worden volgens ons de beste en eerste stappen op weg naar jouw nieuwe baan gezet.

Onze arbeidsmarkt

In dit gebied zijn veel ondernemers actief met, stuk voor stuk, prachtige bedrijven. Ondernemingen waar mensen werken die trots zijn op wat ze maken of doen. Het zijn deze bedrijven – die iets toevoegen aan de regio waar wij met elkaar wonen, werken en leven – waarvoor BC Group in veel gevallen de juiste mensen mag zoeken. Daarbij gaat het om tijdelijke vacatures of vaste banen waarbij je direct, of na verloop van tijd, in dienst treedt van het bedrijf.

Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke of vaste baan in bijvoorbeeld de techniek, transport, logistiek, industrie, bouw, financiële administratie, commercie of zorg, onze regio biedt jou volop kansen. 

Welke diensten bieden wij jou?

BC Group is een allround HR-dienstverlener waar uitzenden, detacheren, werving & selectie voor vacatures op elk niveau en in uiteenlopende vakgebieden gedaan wordt door mensen die dit gebied op hun duim kennen. Daarnaast maakt ook het opleiden van werkzoekenden en personeel van onze opdrachtgevers onderdeel uit van onze dienstverlening. Ben jij op zoek naar werk of toe aan een volgende stap in je carrière, en werk je graag in de buurt? Het team van BC Group helpt je op weg.

Voordeel van BC Group voor jou

Wij zien steeds vaker dat het grote netwerk van BC Group het eenvoudiger maakt die ene baan bij dat mooie bedrijf te bereiken. Heb jij interesse in een van de vacatures op onze site, klik op ‘solliciteer’.

Wil je in een gesprek eerst de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op.

Ben je ongeduldig en is snelheid voor jou belangrijk, probeer dan eens onze lanceer knop

Jouw snelste route naar een BC baan.

Veelgestelde vragen over uitzenden

Uitzenden werkt altijd via een uitzendbureau. Jij als werkzoekende schrijft je in bij een uitzendbureau die vervolgens op zoek gaat naar een passende (tijdelijke) werkgever. Een uitzendbureau heeft een breed netwerk, wat het eenvoudiger maakt die ene baan bij dat mooie bedrijf te bereiken.

Een uitzendbureau is de juridische werkgever van een uitzendkracht. Het werk voor de uitzendkracht wordt geleverd door een derde partij; de opdrachtgever van het uitzendbureau.

Een uitzendkracht heeft recht op dezelfde beloning als medewerkers in vaste dienst met dezelfde of een gelijkwaardige functie. Na maximaal 4 jaar heb je als uitzendkracht recht op een vast contract bij het uitzendbureau.

Het voordeel van werken via een uitzendbureau is dat zij voor je op zoek gaan naar een passende baan. Door het brede netwerk van het uitzendbureau is het voor hen vaak net wat eenvoudiger die ene mooie baan voor jou te bereiken.

Het nadeel van werken als uitzendkracht is dat de overeenkomst vrijblijvender is dan bij bijvoorbeeld detachering. De overeenkomst eindigt zodra de werkzaamheden stoppen. Dat maakt dat je als uitzendkracht wat minder zekerheid hebt over de duur van de opdracht.

Direct inschrijven