VERKOOPADVISEUR SANITAIR

Voor één van onze meest gewaardeerde klanten èn het leukste bedrijf in de omgeving van Hoogeveen (en wijde omstreken), zoeken wij een creatieve en kundige verkoper Sanitair.

Als verkoper sanitair kun je bij ons jouw creativiteit en expertise zelfstandig kwijt. Samen met de klant creëer je zijn of haar droom badkamer. Je inventariseert de behoefte van de klant en laat zien welke mogelijkheden er zijn op het gebied van materiaal, kleur en stijl.

Als verkoper ben je o.a. verantwoordelijk voor:
– De advisering en verkoop van sanitair, badkamers en tegels;
– Het opstellen en pro-actief opvolgen van offertes;
– De administratieve afhandeling van de verkooporder;
– De overdracht van het verkoopdossier naar het bedrijfsbureau;
– Het vergaren en overbrengen van kennis van reeds bestaande en nieuwe innovatieve producten t.b.v. optimale advisering aan de klant;
– De kennisinbreng over relevante marktfactoren (producten, prijzen, concurrenten etc);
– De optimale uitstraling van de winkel/ showroom.

Van jou vragen we het volgende. Ruime ervaring als verkoopadviseur Sanitair zodat je helemaal zelfstandig uit de voeten kunt komen. Je hebt ruime technische inzicht en productkennis. Tevens ben je klantgericht en flexibel. We kennen geen vaste koopavonden, maar wanneer een klant alleen ’s avonds in de gelegenheid is, is dat geen enkel probleem voor je. Ook ben je commercieel, heb je een pro-actieveen doortastende houding (je ziet werk liggen) en ben je een teamspeler; je hebt niet alleen oog voor je eigen werk, maar ook dat van je collega. Je hebt bij voorkeur kennis en ervaring met het softwarepakket Simar/ Saninet. Tot slot ben je betrokken, enthousiast, praktisch ingesteld en communicatief en sociaal vaardig.

Het betreft een fulltime functie. Werkdagen zijn van dinsdag t/m zaterdag.
Je komt te werken binnen een ontzettend gemotiveerd en gedreven team. De medewerkers zijn zeer vakkundig en de klant wordt met een warm en oprecht gevoel ontvangen.

Onze opdrachtgever: 
Een betrokken en bevlogen ondernemer die in 2014 eigenaar werd van de tak ‘badkamers, tegels en sanitair’ dat al sinds 1956 bestaat. Ze werken met een ervaren en deskundig team aan adviseurs die de klanten openhartig ontvangen en ze een vertrouwd en warm gevoel geven. Ook zijn installatie en montage van keukens en badkamers in goede handen bij ze. Ze werken al jarenlang samen met een vaste groep vakmensen. Monteurs en installateurs die niet alleen weten wat onze kwaliteitsnormen zijn, maar ook luisteren naar de wensen van de klant.

Dienstverband: 
Functie voor langere tijd voor 40 uur per week. Werkdagen: dinsdag t/m zaterdag.

Salaris: 
Afhankelijk van ervaring.

Locatie: 
omgeving Hoogeveen

Contactpersoon: 
Chantal Lubbers

Solliciteer op de functie Verkoopadviseur: