BC Group Voor werkgevers

BC Group zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt ondernemen. We nemen taken die niet tot uw corebusiness behoren graag voor u uit handen. Of het nu gaat om alles rondom HR, detachering of payroll, bij ons bent u aan het juiste adres. BC Group is thuis in personeelszaken en ondernemen, gedreven in het vinden, plaatsen en begeleiden van talent en ervaren in zaken als payrollconstructies en de participatiewet.

Waar bent u naar op zoek?

Detacheren

Wij vinden de professional die past bij uw tijdelijke vraag en organisatie. U profiteert van talent, wij doen de rest.

Payroll

Wel de voordelen, niet de risico’s met inzet van payroll. U blijft zich focussen op uw onderneming, terwijl wij alle personeelszaken regelen. 

HR-diensten

U uw onderneming, wij uw personeelszaken. Onze HR specialist regelt alles. Van contract tot verzuim, op afstand. Of bij u op locatie, direct naast uw mensen.

Inzicht in onze diensten voor werkgevers

Misschien twijfelt u nog welke van onze diensten voor werkgevers het beste bij uw behoeften en wensen aansluit. We leggen u graag uit welke van onze diensten aansluiten, u hebt in veel gevallen namelijk meerdere opties! Blijft u twijfelen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Ik ben op zoek naar personeel

Het werven en selecteren van personeel is een tijdrovend proces. Een gedetailleerd functieprofiel en een aantrekkelijke vacature opstellen is nog maar een eerste stap. Het is namelijk ook nog een hele opgave te zorgen voor voldoende bereik, sollicitatiegesprekken te voeren én een geschikte kandidaat te selecteren. BC Group helpt u graag. In dit geval hebt u keuze uit onze HR dienst werving en selectie, waarbij u de geschikte kandidaat zelf in dienst neemt óf detachering. Bij detachering ‘leen’ je jouw personeel bij BC Group. Wij zorgen voor de uitbetaling van salaris, houden de personeelsadministratie bij én nemen het volledige werkgeversrisico op ons.

Ik wil mijn personeels- en salarisadministratie uitbesteden

Wanneer u administratieve taken als de uitbetaling van salaris en personeelsadministratie wilt uitbesteden hebt u verschillende opties bij BC Group. Wilt u uw personeel zelf in dienst hebben? Kies dan voor onze HR-diensten personeelsadministratie en salarisadministratie. Wilt u uw personeel onderbrengen bij BC Group, maar wel zelf zorg dragen voor de werving en selectie? Kies dan voor payroll. Wilt u naast personeels- en salarisadministratie ook de werving en selectie van personeel uitbesteden? Kies dan voor detachering.

Ik wil mijn personeel behouden en blijven motiveren

Veel ondernemers zien hun personeel net zo snel weer vertrekken als dat ze gekomen zijn. U wilt uw deskundige personeel uiteraard graag behouden. Een belangrijk onderdeel om op in te zetten als werkgever is het creëren van betrokkenheid. Maar hoe zorgt u daar nu voor? Een vraagstuk waar BC Group graag samen met u naar kijkt. Zie hiervoor onze HR-dienst binden en boeien. Om uw personeel te blijven motiveren zijn mogelijkheid tot groei en ontwikkeling erg belangrijk. Met onze HR dienst training & ontwikkeling gaan we samen met uw medewerker(s) op zoek naar de juiste ontwikkelingsmogelijkheden.

Ik ben op zoek naar ondersteuning bij evaluatiegesprekken

Voor werkgevers kan het voeren van een functionerings- of beoordelingsgesprek best lastig zijn. Wij helpen u graag bij het voeren van het ideale gesprek met onze HR-dienst beoordelings- & functioneringsgesprekken. Laat het gesprek over aan BC Group of laat ons het proces bewaken, zodat de juiste setting gehanteerd wordt.

Meer weten over hoe BC Group u kan helpen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via: