De leukste vacature als commercieel medewerker!

#werkenalscommercieelmedewerker

Als commercieel medewerker ben jij dé aanjager van de groei en het visitekaartje van het bedrijf. Jij weet potentiële klanten te overtuigen en om te zetten in duurzame relaties. Wij bieden jou de kans om je commerciële talenten verder te ontwikkelen in een dynamische werkomgeving.

De leukste vacatures in de logistiek vind je hier! BC Group is een familie bedrijf gevestigd in Zwolle, dat zich richt op de lokale regio. Wij hebben een continu aanbod van interessante en uitdagende vacatures in verschillende sectoren, zoals techniek, logistiek, bouw, horeca, administratie, commercie en facilitair

Ben jij helemaal thuis in de commercie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bij BC Group hebben we verschillende vacatures voor commerciële medewerkers, zowel voor binnen- als buitendienst. Als commercieel medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van het sales team op kantoor, terwijl je als commercieel medewerker buitendienst juist veel op pad bent om nieuwe klanten te werven en bestaande relaties te
onderhouden.

Een commercieel medewerker is verantwoordelijk voor het bevorderen van de verkoop en het genereren van inkomsten voor een bedrijf. De taken van een commercieel medewerker omvatten onder meer het onderzoeken van de markt en het identificeren van potentiële klanten, het opbouwen en onderhouden van relaties met bestaande klanten, het ontwikkelen en uitvoeren van verkoopstrategieën en -plannen, het beheren van offertes en contracten, en het bijhouden van verkoopresultaten. Het is ook de taak van een commercieel medewerker om de concurrentie te volgen en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de markt, om zo te kunnen anticiperen op veranderingen en kansen te grijpen. Een succesvolle commercieel medewerker is proactief, klantgericht, en beschikt over uitstekende communicatie- en onderhandelingsvaardigheden.

Binnen BC Group krijg je altijd de mogelijkheid om je vaardigheden verder te
ontwikkelen en te groeien in je vakgebied. We bieden een uitdagende werkomgeving
en een marktconform salaris. We vinden het belangrijk dat iedereen goed op zijn plek zit. Twijfel niet en solliciteer nu voor een van onze commerciële functies, neem contact met ons op of laat je CV achter! Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vragen?

Neem contact op met Rachel van Pijkeren

Grijp die kans in de commercie!

Wat bieden we jou?

✓ Een goed salaris conform CAO;
✓ Werken in een team dat samen voor één doel gaat;
✓ Een fijne werksfeer;
✓ De keuze om per week of per vier weken jouw salaris te ontvangen;
✓ Bij goed functioneren een vast contract;
✓ Pensioenopbouw;
✔ Werken in een no-nonsense cultuur;
✓ Gezellige collega’s.

De perfecte match?

Voor de commerciële functies die we open hebben staan is het belangrijk dat je MBO werk- en denkniveau hebt, kennis hebt van de Microsoft Office omgeving en Nederlands- en Engelse taal goed onder controle hebt. Communicatie is een van je hoofdtaken. Daarnaast ben je proactief, zorgvuldig en probleemoplossend. 

Word jij mijn nieuwe collega in het veld?

Overtuigt? Mooi, solliciteer dan snel! Wil je nog meer weten? Dat kan! Je kunt bellen en dan krijg je Rachel, Joshua of Esther aan de lijn, een van ons kan zeker je vragen beantwoorden.

 

Heb je nog vragen? Bel (038 4674 200), mail (rachel@bcgroup.nl) of neem contact op via de chat op de website.

Werken bij BC Group

Iedereen is welkom bij BC Group! Onze missie is dat elk talent een plekje krijgt. Wij gaan er voor zorgen dat je zo goed mogelijk voorbereid bent op je eerste werkdag! Denk hierbij aan werkkleding, gereedschap, eventueel vervoer en een volle broodtrommel om de eerste dag lekker te eten!


Bij de BC Group vinden we het belangrijk dat iedereen gehoord word, daarom zijn we altijd te bereiken. Dit kan via whatsapp en via de chat op onze website. Bevalt je werkplek toch niet helemaal? Dan gaan we samen met jou kijken naar een nieuwe plek. BC Group werkt samen met zo’n 60 opdrachtgevers in de regio rondom Zwolle.

Direct solliciteren!