Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Ondernemen en maatschappelijk betrokken zijn gaat heel goed samen. We zien dat steeds meer bedrijven ‘iets doen’ aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo). Van heel klein, tot heel groot. Wij helpen ondernemers invulling geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen door mensen een kans te geven

Een kans op werk bieden

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is veelomvattend. In ons geval betekent het omkijken naar een ander. Iemand die door domme pech een aantal jaren niet heeft kunnen werken en een afstand tot de arbeidsmarkt heeft opgelopen. Of iemand die een arbeidsbeperking heeft. Het is simpelweg iemand een kans bieden op werk. Kijken naar de talenten die iemand heeft en niet naar de belemmeringen.

Stimulering vanuit de overheid

Om werkgevers te stimuleren om mensen met een arbeidsbeperking of afstand tot de arbeidsmarkt aan te nemen zijn verschillende subsidies beschikbaar. Maar ook de participatiewet helpt mee meer mensen aan het werk te krijgen.
Graafmachine

Wij helpen u mee

Maar hoe doet u dat? Waar moet u beginnen? BC Group helpt u graag mee. Wij helpen u betekenis te geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen vanuit arbeidsperspectief. Te zorgen dat u bijdraagt aan een inclusieve arbeidsmarkt. Wij weten uit ervaring dat het werkt om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan te nemen.
Een bijdrage leveren aan maatschappelijk verantwoord ondernemen? Mensen een kans geven op werk? Neem contact met ons op.
Samen zoeken naar fijn werk dat bij jou past? Laat je gegevens achter