Pluspunten van detacheren voor ondernemers

Detacheren; een oplossing die werkt voor ondernemers. En een oplossing die vaak meer voor de hand ligt dan u denkt. We merken dat er nog veel onbekend is rondom detacheren. Daar brengen wij graag verandering in. Met BC Group detachering staan wij klaar voor ondernemers die op zoek zijn naar vakkundige versterking van het team. Onze ervaring leert dat ondernemers vaak zelfs fan worden van detacheren.

Detachering uitgelegd

Kortgezegd is detacheren het inlenen van een werknemer via een andere partij; een detacheringsbureau. Waarom is detacheren dan zoveel anders dan uitzenden of payrollen? Begrippen die u misschien wel vaker heeft gehoord. Voor alle drie geldt dat het salaris niet direct door de opdrachtgever uitbetaald wordt. Dat doet een derde partij; wij bijvoorbeeld. Daarnaast zijn er verschillende redenen om te kiezen voor één van deze drie oplossingen. Voor wat betreft detacheren;
Ook zit er tussen detacheren, payrolling of uitzenden een ander, minder vaak belicht, verschil;

Gratis Whitepaper:

"Detachering: in 3 stappen naar een flexibele schil met weinig risico”

Weinig risico voor ondernemers bij detacheren

Detacheren is een prettige en veilige manier om de mankracht van een onderneming te versterken. Vaak gaat het om tijdelijk versterking, maar dan wel voor een langere termijn. Bijvoorbeeld voor de uitvoering van een bepaald project. En mogelijk vraagt dit project om vakspecifieke kennis. Dan biedt detacheren de uitkomst.
In 5 stappen zorgen wij voor een geschikte medewerker. Iemand die past binnen uw team en uiteraard met de kennis die u nodig heeft.

Wij zijn verantwoordelijk voor het volledige werkgeversrisico. BC Group neemt u hierdoor werk uit handen. U hoeft zich bijvoorbeeld niet druk te maken om tijdige en juiste salarisuitkering en doorbetaling of begeleiding bij ziekte. 
U verzorgt wel de dagelijkse aansturing en de juiste werksfeer. Gewoon zoals u dat gewend bent en op een manier die past bij u en uw klanten. Kortom; u houdt op dat punt zelf alle touwtjes in handen. Zo zien we vaak dat een gedetacheerde werknemer zich snel onderdeel voelt van het vaste team en gelijktijdig zorgt voor een frisse wind. Over dit effect hebben we ook een blog geschreven.

Maak een afspraak

Bernhard Nanninga

We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden en kansen van detachering. Maak hieronder direct een afspraak

Detachering voor verschillende branches

Met BC Group detachering zijn we actief binnen verschillende branches. Op die manier brengen wij versterking op de vloer of achter een bureau. Voor hoofd- en handenfuncties. Wij detacheren met mensen van hier, bij ondernemingen als die van u. Verscheidende ondernemers gingen u voor. Zij vertellen u graag meer over hun ervaring met detacheren via BC Group. Wilt u een afspraak met één van hen?

Waarom kiezen voor BC Group Detacheren:

Detacheringsovereenkomst

Zoals eerder aangegeven ligt het juridische werkgeverschap bij ons. Wij stellen een detacheringsovereenkomst op en in deze overeenkomst liggen alle afspraken vast. Er staat omschreven dat de werknemer bij ons in dienst is. Ook wordt de duur van het dienstverband en het aantal uren vastgelegd. Wordt de opdracht onverhoopt sneller afgerond dan u verwacht? Dan ontvangt de gedetacheerde medewerker als beloning voor het hard en vlot werken salaris tot de laatste contractdag. Dat kunt u zien als win-win voor beide partijen.

Kosten voor detacheren werknemer

We werken transparant samen met onze relaties. Dat betekent onder andere open zijn over onze kosten. En eerlijk; ook bij ons betaalt u een vergoeding voor de inhuur van de kandidaat. Wanneer u kiest voor detacheren via ons, leggen we uit waar u voor betaalt, en wat u ervoor terug krijgt. Zonder verassingen achteraf, zoals een eindafrekening voor verlofuren of een transitievergoeding die u niet zag aankomen.

Meer weten over hoe wij detachering aanpakken?

Wilt u meer weten over de BC Group aanpak bij detachering?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via:

Download de whitepaper "Detachering: in 3 stappen naar een flexibele schil met weinig risico"

hartelijk dank voor je aanvraag!

Je ontvangt van ons een mail met de download van het whitepaper.

Met vriendelijke groet,

 

Bernhard Nanninga | Hoofd omdenker