Starten met payroll

Wilt u wel starten met payroll, maar is het voor u niet helemaal helder wat payroll nu eigenlijk inhoudt? BC Group legt graag uit wat starten met payroll betekent. Een tipje van de sluier; in elk geval een hoop minder administratie.
Laten we bij het begin beginnen, namelijk met de betekenis van payroll. Payroll vertaalt naar het Nederlands betekent loonlijst. Payrolling betekent dat ondernemer de verantwoordelijkheid voor het werkgeverschap uit handen geeft. Het personeel komt in dienst van een payrollaanbieder. Dus wanneer u een payrollovereenkomst met ons aangaat, dan:
Vindt u het prettiger als uw personeel wel een arbeidsovereenkomst met u aangaat en uw pensioen volgt? Dan kunt u kiezen voor payroll zonder personeel. U ervaart dan het gemak van reguliere payrolling, maar blijft juridisch werkgever. Daaraan verbonden zijn ook alle risico’s.

BC Group payroll ontzorgt!

Altijd maatwerk

Er zijn verschillende payrollconstructies mogelijk. Zo zijn er payrollovereenkomsten speciaal voor de detailhandel of horeca. Payroll is hoe dan ook altijd maatwerk. We luisteren bij het bepalen van de juiste payrollconstructie eerst altijd goed naar de wensen en behoeften van de ondernemer. Aan de hand van deze informatie kunnen wij de best passende oplossing bieden.
Als u kiest voor BC Group Payroll, dan kunt u een aantal zaken stopzetten. Wij helpen u graag mee met het regelen van de praktische zaken, zoals het stopzetten van uw verzuimverzekering en het contract met de arbodienst.
Veel ondernemers kiezen voor payroll, omdat het ontzorgt. In plaats van bezig te zijn met ingewikkelde personele administratie, kunnen zij zich focussen op het ondernemen. Kiezen voor een payrollconstructie betekent minder arbeidsrechtelijke risico’s en administratieve en financiële verplichtingen. De kans op vervelende fouten is hiermee vele malen kleiner.

BC Group payroll loont

Wanneer u een payrollovereenkomst met ons afsluit, bent u verzekerd van:

Kunnen wij u helpen?

Ook starten met payroll?
Neem contact met ons op.