Veel gestelde vragen

Wij staan werkgevers bij op al deze gebieden. Zie ons als uw HR-afdeling verderop in de gang. Wij bieden maatwerkoplossingen en willen gaan voor duurzame relaties met onze opdrachtgevers/ relaties. Duidelijke communicatie en persoonlijk contact zijn belangrijke onderdelen binnen ons DNA.

Payroll is geschikt voor zowel grote als kleine bedrijven. Met payroll kunnen bedrijven namelijk makkelijk tijdelijk of extra personeel aannemen. En voor kleine(re) ondernemingen kan payroll heel aantrekkelijk zijn, aangezien de werkgever zelf minder financiële risico’s loopt bij ziekte of ontslag van de medewerkers. Tevens heeft een payrollorganisatie vaak veel kennis van HR waarmee een kleine organisatie haar voordeel kan doen.

Payroll is in veel gevallen niet duurder dan verloning in eigen beheer. Bij ons betaalt u een vast tarief per uur en betaalt u alleen voor het daadwerkelijk aantal gewerkte uren. Is de medewerker ziek of op vakantie? Dan krijgt u ook geen factuur. In de praktijk worden er vaak maar 45 weken op jaarbasis gefactureerd. Wij maken dit graag voor u inzichtelijk.

Kiezen voor payroll, betekent kiezen voor minder zorgen en gemak. U bespaart tijd doordat u de personeels- en loonadministratie, en alles wat daarbij komt kijken, aan ons uitbesteedt. Ook heeft u geen financiële verplichtingen bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Kiezen voor payroll bij BC Group betekent ook kiezen voor zekerheid en betrokkenheid.

Transparantie is een vereiste voor een goede samenwerking. Onze kostenfactuur is altijd duidelijk. We bereken de factuurprijs op basis van het bruto- uurloon x een opslagfactor. De opslagfactor bevat de werkgeverslasten, de administratie, de verloning en de vergoeding die u aan ons betaalt.