BC Group voor ondernemers

Wij zorgen ervoor dat jij zorgeloos kunt ondernemen. Of het nu gaat om alles rondom HR, detachering of payroll, bij ons bent je aan het juiste adres. Wij zijn thuis in personeelszaken, gedreven in het vinden, plaatsen en begeleiden van talent.

0
Collega's aan de slag bij onze opdrachtgevers
0
Te verwerken salarisstroken per maand
0
Exclusief HR partner voor MKB ondernemers
0
Medewerkers in eigen dienst van opdrachtgevers

Detacheren

Wij vinden de professional die past bij jouw tijdelijke vraag en organisatie. Jij profiteert van talent, wij doen de rest.

Payroll

Wel de voordelen, niet de risico’s met inzet van payroll. Jij kunt je blijven focussen op jouw onderneming, terwijl wij alle personeelszaken regelen. 

HR-diensten

Jij het ondernemen, wij de personeelszaken. Onze HR specialist regelt alles. Van contract tot verzuim, op afstand. Of bij jouw op locatie, direct naast jouw mensen.

We vertellen je graag meer

Samen kijken we hoe we jou als ondernemer het beste kunnen ondersteunen.
Laat hier vrijblijvend je gegevens achter, wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Een greep uit de werkgevers die we ondersteunen:

Direct bellen of mailen?

“Vanuit een faillissement hebben we een aantal jaren geleden deze zaak overgenomen. Meteen met de zorg voor veel personeel. Bernhard Nanninga van BC Group vertelde ons over het overnemen van personeel in de payroll. Dat hebben we direct uitgevoerd. Een wijs besluit, want nu hebben we ondanks de sterke groei ook tijd voor onze kleinkinderen.”

- Albert en Hennie Staal

Wil jij ook weer tijd hebben om te genieten?

Met Bernhard Nanninga van BC Group heb ik een aantal jaren geleden onze groeiplannen doorgenomen. Naast trainingen voor ons personeel, hebben we de nieuwbouwplannen in elkaar getimmerd. Bij groei hoort het inrichten van de flexibele schillen. BC Group heeft een deel van het personeel overgenomen, zodat ik mij kon focussen op de verdere groei.”

ben jij ook op zoek naar die focus?

Als je een nieuwe onderneming start komen er heel veel zaken op je af.
Chantal Lübbers van BC Group heeft ons in de aanloop geholpen alle vragen rondom personeel in te vullen. Door het personeel bij BC Group onder te brengen, hebben we nu minder risico en meer overzicht. Zodat wij tijd hebben om echt te ondernemen.”

Net als THEA, onbezorgd ondernemen?