Arbo & verzuim

Een fijne en veilige werkplek is belangrijk. Net als een goede begeleiding bij verzuim. Dit zijn twee belangrijke onderdelen van de Arbeidsomstandighedenwet (Arbowet). BC Group weet hoe deze wet werkt. Wat belangrijk is bij het opstellen en uitvoeren van een arbeidsomstandighedenbeleid en het verzuimbeleid. In samenwerking met onze partner Fizie ondersteunen wij werkgevers met Arbo- advies en geven uitvoering aan spelregels van de wet.

Gezonde en gelukkige werknemers

Iedere werkgever wil zijn werknemers gelukkig en gezond houden. En mocht een medewerker onverhoopt toch ziek raken, dan is het belangrijk diegene goed te begeleiden en te begrijpen. Te zorgen dat een zieke medewerker spoedig herstelt en weer aan de slag kan. Dat noemen we verzuimbegeleiding met oog voor elkaar.

Aanpak bij verzuimbegeleiding

Weten hoe wij verzuimbegeleiding aanpakken? Bekijk hier ons 9 stappenplan.

Met een goed arbeidsomstandighedenbeleid kan verzuim worden beperkt of voorkomen. Want een zieke medewerker kost u geld. Onder arbeidsomstandigheden vallen bijvoorbeeld de werkplek, de hygiëne van de werkomgeving en het klimaat. Door te zorgen dat dit in orde is, biedt u uw werknemers een prettige werkplek.

Arbo-advies op maat

Arbo-advies is gericht op een gezonde en veilige werkplek. Dat verschilt per omgeving en werkplek. Arbo-advies is altijd maatwerk. Om u hierin te ondersteunen werken we samen met de Arbo-adviseurs en re-integratie specialisten van Fizie. Zij weten alles over gezonde en duurzame inzetbaarheid van medewerkers en helpen u om kosten te besparen.

Kunnen wij u helpen?

Benieuwd naar onze aanpak als het gaat om verzuimbegeleiding? Weten wat we voor u en uw medewerkers kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.