HR diensten

BC Group werkt altijd voor iedereen. Ook als het gaat over alles rondom HR. Met ons complete aanbod van HR-diensten ondersteunen wij ondernemers op verschillende vlakken. En dat doen we graag. Met betrokkenheid en deskundigheid.
Bernhard vertelt u alles over HR diensten!

Onze HR-dienstverlening

HRM is een complex vakgebied. Alleen al door alle wetten en regels, die continu veranderen. BC Group helpt ondernemers bij alle vraagstukken over de inzet van gezond en gelukkig personeel. Dat doen we door onze brede HR-dienstverlening.

Met onze HR-dienstverlening kijken we naast de reguliere zaken zoals personeels- en salarisadministratie naar duurzame inzetbaarheid en behoud van personeel. Naar medewerkers die goed in hun vel zitten en daardoor goed presteren. En zit iemand niet meer op zijn of haar plek? Dan helpen we bij de zoektocht naar een nieuwe baan.

Diensten op maat

Onze HR-dienstverlening is altijd op maat. Want ieder mens en elk bedrijf is anders. Wij willen aansluiten bij de vraag van de werkgever, maar zeker ook bij die van de werknemer. En we houden altijd rekening met de situatie van dat moment. Met deze flexibiliteit en betrokkenheid kunnen wij u ten volste van dienst zijn. Maatwerk is voor ons altijd standaard, zonder torenhoge kosten. 

U kunt al uw HR-werkzaamheden door ons laten uitvoeren of een selectie van werkzaamheden. Wij werken met maatwerkpakketten, die u kunt uitbreiden met losse diensten. Zo stelt u uw eigen HR-menu samen.

Pakketten

HR-dienstverlening via BC Group? Dat is kiezen voor deskundigheid en zekerheid. We zijn glashelder. In alles wat we doen.
U kiest uit één van onze pakketten en betaalt een vaste prijs. Dus geen verrassingen achteraf.

BASIS

€ 18,- per maand

Het basis pakket

PLUS

€ 39,- per maand

Alles uit pakket basis +

Optimaal

Custom Made

Alles uit pakket basis en plus +

Meer weten over onze HR-dienstverlening?

Inschrijven nieuwe relatie

Onze HR-diensten

HR-dienstverlening via BC Group? Dat is kiezen voor deskundigheid en zekerheid. We zijn glashelder. In alles wat we doen. Lees hieronder gerust over ons aanbod op het gebied van HR dienstverlening. Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Arbo & Verzuim

Een fijne en veilige werkplek is belangrijk. Net als een goede begeleiding bij verzuim. Dit zijn twee belangrijke onderdelen van de Arbeidsomstandighedenwet (Arbowet). BC Group weet hoe deze wet werkt. Wat belangrijk is bij het opstellen en uitvoeren van een arbeidsomstandighedenbeleid en het verzuimbeleid. In samenwerking met onze partner Fizie ondersteunen wij werkgevers met Arbo- advies en geven uitvoering aan spelregels van de wet.

Beoordelings- en functioneringsgesprekken

Een functionerings- of beoordelingsgesprek is vaak best een spannend moment voor werknemers. Voor werkgevers kunnen deze gesprekken lastig zijn. Want wat is de beste aanpak? En wordt alles wel besproken? Laat functionerings- en beoordelingsgesprekken over aan BC Group en u weet zeker dat er professionele gesprekken gevoerd worden. Of laat BC Group in ieder geval het proces bewaken, zodat de juiste setting gehanteerd wordt.

Binden & Boeien

Hoe behoudt u uw medewerkers? Wat doet u om te zorgen dat medewerkers binnen uw bedrijf blijven? Een relevante vraag, want de banen liggen bijna voor het oprapen en de overstap naar een andere baan is vaak snel gedaan. BC Group helpt u met het binden en boeien van uw medewerkers.

Contact met instanties

Heeft u personeel in dienst? Dan heeft u in elk geval te maken met de Belastingdienst. En met de pensioenaanbieder. En dat zijn waarschijnlijk niet de enige officiële instanties waar u contact mee heeft. Ingewikkeld? Soms best wel, maar BC Group helpt. Wij kunnen het contact met alle instanties van u overnemen.

Deskundig advies

Waarmee kunnen we u van dienst zijn? BC Group staat voor u klaar. Om u te voorzien van deskundig advies. We draaien inmiddels al verscheidene jaren mee en hebben een schat aan kennis opgebouwd. Met die kennis en onze ervaring helpen wij u graag mee bij verschillende vraagstukken op het gebied van personeel en wat daarbij komt kijken.

Loyalty programma

Uw medewerkers belonen kan op verschillende manieren. Gewoon door uw waardering uit te spreken, een compliment te geven of door iemand meer verantwoordelijkheid te geven. Maar er zijn meer manieren. BC Group heeft een speciaal loyalty-programma ontwikkelt.

Outplacement

Een baan moet voldoening en plezier geven. Want werkplezier is van invloed op het functioneren van de medewerker. Zit een medewerker niet meer op zijn of haar plek? Dan kan een outplacementtraject gestart worden bij BC Group. Wij zoeken samen met de werknemer naar een passende baan.

Personeelsadministratie

Een goede personeelsadministratie? Die moet voldoen aan een aantal voorwaarden. Zo moet er van elk personeelslid een personeelsdossier aangemaakt en bijgehouden worden. En met alle personeelsgegevens moet correct en nauwkeurig omgegaan worden. En daar komt veel bij kijken. Door uw personeelsadministratie aan BC Group uit te besteden, bent u verzekerd van een juiste werkwijze.

Salarisadministratie

Bij elk salaris hoort een salarisstrookje. Aan dat loonstrookje gaat een hoop administratie vooraf. Want alles wat beschreven staat is uitgevoerd. Behoorlijk ingewikkeld soms ook, met alle individuele inhoudingen en toeslagen. Maar niet voor BC Group. Wij nemen uw salarisadministratie uit handen.

Training & Ontwikkeling

Kennis van medewerkers is onmisbaar binnen een bedrijf. Met hun kennis zorgen zij er tenslotte voor dat werkzaamheden vakkundig uitgevoerd worden. Of dat nu in het magazijn, op kantoor of onderweg is. Het is belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Hun kennis up-to-date is en blijft. BC Group helpt werkgever en werknemer bij (door)ontwikkeling en gaat op zoek naar passende trainingen en opleidingen.

Werving & Selectie

Een openstaande vacature binnen uw bedrijf? Voor een tijdelijke functie, of met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd? BC Group helpt u met de werving en selectie van nieuwe medewerkers. 

Het invullen van een vacature is voor iedere ondernemer of leidinggevende meer dan het plaatsen van iemand met de juiste skills. 

Onze HR-dienstverlening is altijd maatwerk!

BCgroup werkt altijd voor iedereen!