Loyalty programma

Uw medewerkers belonen kan op verschillende manieren. Gewoon door uw waardering uit te spreken, een compliment te geven of door iemand meer verantwoordelijkheid te geven. Maar er zijn meer manieren. BC Group heeft een speciaal loyalty-programma ontwikkelt.

Loyaliteit is duurzaam

Wie is loyaal? De klant of de medewerker, of allebei? Juist in het samenspel van BC Group, haar gedetacheerde medewerkers en haar relaties, is het van belang elkaar te ondersteunen bij het behoud van deze relaties. Loyaliteit is meer dan het kerstpakket of die bos met bloemen bij een verjaardag. Loyaliteit is samenwerken een aan duurzame toekomst.
Maar hoe dan? Aandacht en waardering zijn de eerste elementen waarop je kunt sturen richting relaties en medewerkers. We kijken kritisch naar de toegevoegde waarden en zetten deze om in praktische vormen. En dan is een dienstverband van meer 5 jaar opeens meer waard dan een polshorloge.

BC Group. Loyaliteit is duurzaam!

BC Group loyalty- programma

We hebben een mooi loyalty-programma ontwikkeld. Wij maken gebruik van dit programma voor onze eigen relaties en medewerkers. Maar dit platform is ook beschikbaar voor u, uw eigen medewerkers en relaties. Vanuit het loyalty-programma kunt u de volgende zaken verwachten:

Meer weten?

Weten hoe een loyalty-programma u kan helpen uw bedrijfsdoelstellingen nog makkelijker te halen?
Neem contact met ons op.