BC Group legt uit...

Payrollconstructies

Wat is payroll nu eigenlijk? Dat is niet altijd voor iedereen even helder. En omdat onbekend, onbemind maakt leggen we graag payroll aan u uit. Zo hopen wij u een duidelijker beeld over payroll te geven.
Payroll vertaalt naar het Nederlands betekent loonlijst. Payrolling betekent dat ondernemer de verantwoordelijkheid voor het werkgeverschap uit handen geeft. Het personeel komt in dienst van een payrollaanbieder. Dus wanneer u een payrollovereenkomst met ons aan gaat, dan zijn wij juridisch werkgever. Eén of meerdere personeelsleden komen bij ons op de loonlijst. Wij verzorgen de volledige personeelsadministratie en betalen het salaris uit. De verplichtingen voor de ondernemer zijn minimaal. En ook de werknemer merkt weinig van deze constructie.

Altijd maatwerk

Er zijn verschillende payrollconstructies mogelijk. Zo zijn er payrollovereenkomsten speciaal voor de detailhandel of horeca. Payroll is hoe dan ook altijd maatwerk. We luisteren bij het bepalen van de juiste payrollconstructie eerst altijd goed naar de wensen en behoeften van de ondernemer. Aan de hand van deze informatie kunnen wij de best passende oplossing bieden.

BC Group payrolldienstverlening ontzorgt!

Payroll ontzorgt

Veel ondernemers kiezen voor payroll, omdat het ontzorgt. In plaats van bezig te zijn met ingewikkelde personele administratie, kunnen zij zich focussen op het ondernemen. Kiezen voor een payrollconstructie betekent minder arbeidsrechtelijke risico’s en administratieve en financiële verplichtingen. De kans op vervelende fouten is hiermee vele malen kleiner. En de betalingen van het salaris zijn altijd op tijd!

BC Group payroll loont

Wanneer uw een payrollovereenkomst met ons afsluit, bent u verzekerd van:

Kunnen wij u helpen?

Meer weten over onze payrolloplossingen?
Neem contact met ons op.