Contact met instanties

Heeft u personeel in dienst? Dan heeft u in elk geval te maken met de Belastingdienst. En met de pensioenaanbieder. En dat zijn waarschijnlijk niet de enige officiële instanties waar u contact mee heeft. Ingewikkeld? Soms best wel, maar BC Group helpt. Wij kunnen het contact met alle instanties van u overnemen.

Zoveel instanties, zoveel regels

Nederland telt heel wat officiële instanties. En bij elke instantie gelden weer andere regels. Alleen al op en rondom het loonstrookje van een medewerker kunnen verschillende instanties voorbij komen. U heeft te maken met:
Heel waarschijnlijk is; hoe meer medewerkers u in dienst heeft, met hoe meer instanties u te maken heeft. Wat ook heel aannemelijk is, is dat u regelmatig vragen heeft en contact moet opnemen met één van deze instanties. Dat kost tijd en moeite en zorgt met enige regelmaat voor frustraties.

BC Group ontzorgt!

Wij nemen contact op met alle instanties

Om u te ontzorgen biedt BC Group een HR dienst aan waarbij we het contact met alle instanties van u overnemen. Dus wij nemen contact met het UWV op voor de aanvraag van een WAZO-uitkering wanneer een medewerkster zwanger is, of vragen loonkostenvoordeel (LKV) aan voor een arbeidsbeperkte werknemer die nieuw in dienst komt. Bijkomend voordeel is dat wij goed op de hoogte zijn van de huidige wet- en regelgeving en hierdoor nooit iets over het hoofd zien.

Kunnen wij u helpen?

Meer weten over deze HR- diensten?
Neem contact met ons op.