Helpen helpt

Onze nieuwe lijfspreuk wordt nog eerder werkelijkheid dan gedacht. Wat een bizarre tijden! Dus willen we juist nu iedereen helpen. En onze kerntaak, verbinden van mensen, ook echt inhoud geven. 

Jij zit thuis

gedwongen omdat de overheid jullie vestiging, kantoor of winkel heeft gesloten, of omdat er gewoonweg vanwege de crisis geen werk meer is. De overheid heeft bedacht dat wij als werkgever(s) door moeten betalen, en terecht. Dus die zorg is weg, gelukkig maar. Dan is het nu tijd om slim om te gaan met je verkregen nieuwe tijd:

  • Je kunt je daarom aanmelden en inzetten om belangeloos klussen te doen bij jou in de buurt of
  • Je kunt andere ondernemers helpen, omdat zij juist veel meer werk krijgen?

Samen leggen we de verbinding tussen jou en die andere kant die wel een handje kan helpen. Meestal onbetaald, soms tegen een kleine vergoeding. BC Group zal geen kosten rekenen voor het leggen van de contacten.

* zolang dit kan en mag en steeds volgens de richtlijnen van het RIVM

Je bent ondernemer en

je bent overvallen door de grote vraag of verandering na alles wat er op je afkomt nu de overheid delen van het maatschappelijke leven afsluit. Je kunt de vraag niet aan naar extra inzet van manuren, voor bijvoorbeeld het bezorgen van pakketten, of omdat je zelf ziek bent en het werk blijft liggen.
Jij kunt wel wat extra handen gebruiken. Jouw taken passen vast bij een van onze talenten. En ook jij wilt verder.

In principe verbinden we taken in de lokale gemeenschap in en rondom Zwolle, waarbij we geen rekeningen naar elkaar sturen. We helpen elkaar gewoon! particulier of bedrijf, we maken nu geen verschil.

Maar natuurlijk kan de vraag naar extra mankracht ook extra werk opleveren. Ook dan leggen we graag de verbinding.

BC Group. Werkt altijd voor iedereen!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op!

Wij zijn de mensen die graag willen helpen bij anderen die in nood zijn!

wij zijn de mensen die wel een extra handje kunnen gebruiken!