Talent Match

Bent u momenteel op zoek naar een geschikte kandidaat voor uw bedrijf in de Sales, HR of Marketing branche? BC Group biedt een professionele wervings- en selectiestrategie die de perfecte match kan vinden tussen uw bedrijf en een getalenteerde kandidaat.

Recruitment 2.0

Onze unieke aanpak, genaamd Talent as a Service (TAAS), gaat verder dan traditionele recruitment. In plaats van simpelweg kandidaten te verzamelen en deze aan u voor te stellen, matchen wij op basis van uw strategie en visie. Zo garanderen wij dat de kandidaat niet alleen voldoet aan uw eisen, maar ook perfect past binnen uw bedrijfscultuur en -doelstellingen.

Voorkom hoge kosten en mislukte matchingstrajecten en kies voor BC Group en TAAS. Wij zijn ervan overtuigd dat wij de perfecte fit kunnen vinden voor zowel uw bedrijf als de kandidaat. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

8 stappen aanvalsplan

Het vinden van het juiste talent kan een uitdaging zijn, en we begrijpen dat dit veel meer is dan alleen het invullen van een functieprofiel. Bij BC Group geloven we dat het vinden van de juiste kandidaat niet alleen gaat om het matchen van vaardigheden en ervaringen met de vereisten van de functie, maar ook om het vinden van de perfecte pasvorm voor de cultuur van de organisatie.

Stap 1

5W’s

We graven dieper om de 5 W’s van de zoekende organisatie te begrijpen. Wie ben je als organisatie, wat wil je bereiken, waarom ben je anders dan de rest, wanneer heb je het talent nodig en waarom is deze functie zo belangrijk?

Stap 1

Stap 2

Vacature fit

We zorgen ervoor dat de vacature fit klopt als een zonnetje! We besteden aandacht aan elk detail van de functie en de vereisten om ervoor te zorgen dat het 100% overeenkomt met de vraag van de organisatie.

Stap 2

Stap 3

Ambitie

We zijn geïnteresseerd in de ambitie van beide partijen. Wat wil de kandidaat bereiken in zijn of haar carrière en hoe past deze functie daarbij? En hoe zit het met de ambitie van de organisatie voor de toekomst?

Stap 3

Stap 4

Professionele Selectie

We maken gebruik van professionele selectie – geen vergaarbakken. We gaan op zoek naar de beste kandidaten door middel van een zorgvuldige screening en selectieprocedure.

Stap 4

Stap 5

Assessment

We nemen de tijd om de kandidaat grondig te beoordelen door middel van een assessment. We willen weten wat hun vaardigheden, ervaringen en sterke punten zijn.

Stap 5

Stap 6

Praktijk test

We zorgen ervoor dat de kandidaat geschikt is voor de functie door middel van een praktijktest. We geven de kandidaat een casuspresentatie en beoordelen hoe zij dit aanpakken en oplossen.

Stap 6

Stap 7

Nazorg

We bieden nazorg om ervoor te zorgen dat zowel de kandidaat als de organisatie tevreden zijn. We houden contact met beide partijen en zorgen ervoor dat er open communicatie is.

Stap 7

Stap 8

Garantie

We bieden onze BC Group 100 dagen garantie aan. Als er iets niet helemaal goed gaat in de eerste 100 dagen van de kandidaat bij de organisatie, dan zullen we ervoor zorgen dat het wordt opgelost.

Stap 8

De kandidaat die we voor je hebben gevonden, begint met werken. We volgen zijn of haar succes en bieden begeleiding gedurende 100 dagen, zodat we er zeker van kunnen zijn dat het een goede match is. Als tijdens deze periode blijkt dat de kandidaat niet geschikt is voor de functie, hoef je niet te betalen en gaan we op zoek naar een vervanger. Ook voor de nieuwe kandidaat geldt dan weer de garantie van 100 dagen. Als je ervoor kiest om de kandidaat te detacheren, dan geldt de garantie van 100 dagen direct bij beëindiging van het contract.

De praktijk

Als een klant kiest voor Talent Match van BC Group, dan krijgt u:

Werving en selectie voor sales, HR en marketing functies:

 • Volledig functieprofiel
 • Intake met directie en collega’s
 • Vaststelling van het profiel volgens de 8 stappen
 • Voorbeeldkandidaat
 • Tweede selectie van passende kandidaten
 • Selectiegesprekken en uitleg van procedures
 • Voorstel van kandidaten
 • Presentatie van business case door gekozen kandidaat
 • Eerste selectie op basis van profiel en Talentboard-competenties & ontwikkelscan

Garantie en nazorgprogramma:

 • Evaluaties na 6 weken en 3 maanden
 • Training op (aanvullende) onderwerpen
 • Bevestigings- en afsluitgesprek

No cure less pay

Bij BC Group Talent Match vinden we het voorproces van matching heel belangrijk. Daarom werken we met een no cure less pay constructie die uit twee delen bestaat:

 1. Een intake- en vacature-uitwerking tegen een vaste vergoeding
 2. Een zoekopdracht op basis van succes

Bedragen kunnen verschillen per functieprofiel, maar u heeft dan wel gegarandeerd een kandidaat.

Actuele vacatures Talent Match
Geen vacatures beschikbaar

Wat klanten zeggen...

“Na ervaring op te hebben gedaan met diverse recruiters kan ik niet anders zeggen dan dat de verfrissende aanpak van BC Group niet alleen mij enorm aanspreekt maar ook de potentiële kandidaten. Ik raad iedereen die op zoek is naar personeel aan om eens in gesprek te gaan over deze vernieuwende aanpak!”

- Erny Veldt, document center zwolle