De leukste vacature in Human Resources!

#werkenindeHR

Als je werkt in de HR ben je onmisbaar voor het vinden, ontwikkelen en behouden van talentvolle medewerkers binnen een organisatie. Je zorgt voor HR-strategieën en -beleid, werving en selectie, training en ontwikkeling, en een positieve werkcultuur. Je bent de sleutel tot tevreden en gemotiveerde werknemers, en daarom onmisbaar voor het succes van een organisatie.

De leukste vacatures in de logistiek vind je hier! BC Group is een familie bedrijf gevestigd in Zwolle, dat zich richt op de lokale regio. Wij hebben een continu aanbod van interessante en uitdagende vacatures in verschillende sectoren, zoals techniek, logistiek, bouw, horeca, administratie, commercie en facilitair

Ben jij helemaal thuis in HR? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bij BC Group hebben we ook verschillende vacatures op het gebied van human resources (HR), waarbij je verantwoordelijk bent voor het ondersteunen van verschillende HR-processen binnen het bedrijf. Als HR-medewerker kun je op verschillende gebieden worden ingezet, zoals bij werving en selectie, personeelsontwikkeling en -beleid, en personeelsadministratie.

Als HR-medewerker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van verschillende taken binnen het HR-proces. Dit kan variëren van het plaatsen van vacatures, het screenen van kandidaten en het organiseren van sollicitatiegesprekken tot het bijhouden van personeelsdossiers, het uitvoeren van salarisadministratie en het ontwikkelen van personeelsbeleid. Het is belangrijk dat je nauwkeurig werkt en goed omgaat met vertrouwelijke informatie. Daarnaast is het van belang dat je goed overweg kunt met diverse computerprogramma’s en dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Bij BC Group krijg je altijd de mogelijkheid om je vaardigheden verder te ontwikkelen en te groeien in je vakgebied. We bieden een uitdagende werkomgeving en een marktconform salaris. We vinden het belangrijk dat iedereen goed op zijn plek zit. Twijfel niet en solliciteer nu voor een van onze HR-functies, neem contact met ons op of laat je CV achter! Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Vragen?

Neem contact op met Rachel van Pijkeren

Grijp die kans in de commercie!

Wat bieden we jou?

✓ Een goed salaris conform CAO;
✓ Werken in een team dat samen voor één doel gaat;
✓ Een fijne werksfeer;
✓ De keuze om per week of per vier weken jouw salaris te ontvangen;
✓ Bij goed functioneren een vast contract;
✓ Pensioenopbouw;
✔ Werken in een no-nonsense cultuur;
✓ Gezellige collega’s.

De perfecte match?

Hoewel we geen strenge selectieprocedure hanteren, is het wel handig om over enkele belangrijke kwaliteiten te beschikken als je solliciteert naar deze functie in de HR omgeving. Zo is het bijvoorbeeld goed als je beschikt over hbo werk- en denkniveau en enkele jaren ervaring hebt opgedaan in een rol binnen de HR. Daarnaast is het belangrijk dat je lef hebt om je mening te geven, maar tegelijkertijd ook het vermogen hebt om de mening van een ander te respecteren. Als je denkt dat jij de geschikte kandidaat bent, neem dan contact met ons op om te solliciteren!

Word jij mijn nieuwe collega in het veld?

Druk op de knop solliciteren en laat jouw gegevens achter. Na jouw sollicitatie wordt binnen een dag door Rachel contact met je opgenomen. We plannen een kennismakingsgesprek in en na onze kennismaking ga je op korte termijn op gesprek bij de opdrachtgever. Aangenomen? Gefeliciteerd met jouw nieuwe baan!

 

Heb je nog vragen? Bel (038 4674 200), mail (rachel@bcgroup.nl) of neem contact op via de chat op de website. 

Werken bij BC Group

Bij jouw allereerste werkdag komen wij van BC Group langs om jou een goed gevulde broodtrommel te geven. Fijn toch? Wij vinden persoonlijk contact enorm belangrijk, als er iets is waar jij mee zit willen wij graag kijken naar oplossingen. Als je vakantiedagen wilt opnemen gaat dat via ons en zullen wij die dagen voor jou invullen. Met een klantenbestand van ca. 60 opdrachtgevers hebben wij altijd een leuke opdracht voor jou in de regio.

Direct solliciteren!