Timmerman

Ben jij een enthousiaste leerling timmerman met een passie voor de bouwsector? Zoek je een baan waarbij je kunt werken en leren tegelijkertijd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Klik op één van de onderstaande links voor meer informatie!

Als timmerman ben je een onmisbare schakel in de bouwsector. Je maakt, plaatst en repareert houten constructies en zorgt ervoor dat alles er netjes en veilig uitziet. Er is altijd veel vraag naar (aankomend) vakmensen zoals jij, dus er zijn volop mogelijkheden om aan de slag te gaan in deze functie, denk bijvoorbeeld aan omscholen tot timmerman. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag als timmerman en geef je carrière een stevige fundering! Lees hier onder meer over de verschillende soorten timmerman functies die BC Group biedt.

Als timmerman ben je een onmisbare schakel in de bouwsector. Je maakt, plaatst en repareert houten constructies en zorgt ervoor dat alles er netjes en veilig uitziet. Er is altijd veel vraag naar (aankomend) vakmensen zoals jij, dus er zijn volop mogelijkheden om aan de slag te gaan in deze functie, denk bijvoorbeeld aan omscholen tot timmerman. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag als timmerman en geef je carrière een stevige fundering! Lees hier onder meer over de verschillende soorten timmerman functies die BC Group biedt.

Een allround timmerman is een vakman die gespecialiseerd is in verschillende aspecten van timmerwerk. Van het bouwen van meubels en kasten tot het plaatsen van kozijnen en het leggen van vloeren, een allround timmerman heeft de vaardigheden en kennis om een breed scala aan projecten aan te pakken.

 

Deze vakman beschikt over een uitgebreide kennis van houtsoorten, gereedschappen en technieken die nodig zijn om hout te bewerken. Ze weten hoe ze de juiste gereedschappen moeten gebruiken om de gewenste vorm en afwerking te creëren. Of het nu gaat om het snijden van complexe hoeken, het maken van verstekverbindingen of het bouwen van meubels op maat, een allround timmerman heeft de expertise om het werk perfect uit te voeren.

 

Daarnaast is een allround timmerman vaak een creatieve probleemoplosser. Ze zijn in staat om de wensen van hun klanten te vertalen naar praktische ontwerpen en oplossingen die zowel functioneel als esthetisch zijn. Of het nu gaat om het creëren van opslagoplossingen voor kleine ruimtes of het renoveren van een oude boerderij, een allround timmerman heeft de vaardigheden om het project tot een succesvol einde te brengen.

 

In het kort, een allround timmerman is een vakman met veelzijdige vaardigheden en expertise op het gebied van houtbewerking. Of het nu gaat om het bouwen van meubels, het plaatsen van kozijnen of het leggen van vloeren, deze vakman heeft de kennis en vaardigheden om een breed scala aan timmerwerkzaamheden uit te voeren met precisie en kwaliteit.

 

Klinkt dit goed? Solliciteer dan met spoed!

Als servicemonteur timmerman voor een bedrijf dat chalets oplevert en onderhoudt, zul je verantwoordelijk zijn voor het repareren en onderhouden van chalets en andere gebouwen op de camping. Je zult ook verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van kleine klusjes en reparaties die nodig zijn om ervoor te zorgen dat de chalets en andere gebouwen in goede staat blijven.

 

Als servicemonteur timmerman ben je verantwoordelijk voor het opsporen en oplossen van problemen in de chalets en andere gebouwen op de camping. Dit kan variëren van het repareren van beschadigde wanden en vloeren tot het vervangen van kapotte ramen en deuren. Daarnaast zul je ook verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van regelmatig onderhoud aan de chalets en andere gebouwen, zoals het vervangen van dakbedekking en het repareren van lekkages.

 

Je zult ook klusjes moeten uitvoeren die niet direct gerelateerd zijn aan de chalets en andere gebouwen op de camping. Dit kan variëren van het repareren van kapotte meubels tot het vervangen van verlichtingsarmaturen en het uitvoeren van kleine schilderklussen.

 

Als servicemonteur timmerman voor dit bedrijf zul je deel uitmaken van een gemotiveerd team van professionals die zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige diensten aan klanten. Als je op zoek bent naar een uitdagende en bevredigende carrière in de bouw- en onderhoudssector, dan is deze positie misschien iets voor jou, solliciteer snel!

Als werkplaatstimmerman ben je verantwoordelijk voor het maken en repareren van houten constructies. Je werkt vaak in een werkplaats en gebruikt verschillende soorten hout en gereedschap om de gewenste prefab constructies te creëren. Hierbij kun je denken aan kozijnen, deuren, trappen, meubels en andere houten objecten.

Je begint met het bestuderen van de tekening of het ontwerp, waarbij je rekening houdt met de specificaties en de maten van het project. Vervolgens zaag je het hout op de juiste lengte en breedte en breng je de benodigde vormen aan. Hierbij maak je gebruik van verschillende gereedschappen, zoals een cirkelzaag, een schaafmachine, een freesmachine en diverse handgereedschappen.

 

Als de houten delen klaar zijn, assembleer je ze tot de gewenste constructie en maak je ze vast met lijm, schroeven of spijkers. Je controleert of alles stevig en recht is en werkt de constructie af door het schuren en lakken van het hout. Ook voer je eventueel reparaties uit aan bestaande houten constructies en zorg je ervoor dat deze er weer als nieuw uitzien.

 

Als werkplaatstimmerman heb je een belangrijke rol in de bouwsector. Door jouw vakmanschap en creativiteit kunnen er mooie, functionele en duurzame houten constructies worden gemaakt. En met jouw oog voor detail en precisie zorg je ervoor dat de constructies niet alleen stevig en veilig zijn, maar er ook nog eens prachtig uitzien.

 

Klinkt dit interessant? Solliciteren is nog makkelijker dan het plakken van je fietsband!

Wat bieden we jou?

✓ Een goed salaris conform timmerindustrie CAO;
✓ Werken in een klein en gezellig bedrijf;
✓ Eventueel een eigen werkbus;
✓ Bij goed functioneren een vast contract;
✓ Pensioenopbouw;
 Werkkleding- en schoenen;
✓ Altijd werk in regio Zwolle;
✓ De keuze om per week of per vier weken jouw salaris te ontvangen;

BC Group
Actuele timmerman vacatures
Doe hier de banenscan en ontdek jouw mogelijkheden!
Word jij mijn nieuwe collega in het veld?

Enthousiast over het timmervak? Wij kunnen niet wachten om met jou in gesprek te gaan. Druk op de groene whatsapp knop om gelijk een gesprek te beginnen! of Bel (038 4674 200), mail (rachel@bcgroup.nl) of neem contact op via de chat op de website. Dan bespreken we je interesse en plannen we een kop koffie!

Direct solliciteren