Uitzendbureau Zwolle

Wij streven een inclusieve arbeidsmarkt na. Dat betekent voor echt iedereen een passende baan.

Op zoek naar een mooie baan in de regio Zwolle? BC Group helpt je graag bij deze zoektocht. Wij helpen iedereen die op zoek is naar een baan. Sommige werkzoekenden hebben onze hulp net ietsje harder nodig, bijvoorbeeld mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, maar ook regulier werkzoekenden helpen wij graag bij hun zoektocht. Door onze expertise kunnen wij iedereen aan een baan helpen. Wij streven een inclusieve arbeidsmarkt na; dat betekent voor echt iedereen een passende baan.

Uitzendbureau met oog voor talent

Werk is een belangrijk onderdeel van ons leven. Niet alleen zorgt werk voor inkomen, het helpt je ontwikkelen als persoon. En je leert nieuwe mensen kennen. 

BC Group vindt dat iedereen een fijne baan verdient. Wij kijken dan ook altijd naar talent en niet naar beperkingen. Wat je wilt en wat je kunt; dat vinden wij het belangrijkst.

Wij nemen de tijd om je te leren kennen. Om te weten waar jouw talent ligt. Met deze kennis gaan wij op zoek naar een passende baan voor jou. Wij zijn een uitzendbureau voor mensen met talent. 

Het verschil tussen ons en een regulier uitzendbureau

Ons geheim? Wij kennen veel mkb- bedrijven in de hele regio. Bedrijven die leuke banen bieden. Vacatures die wachten om ingevuld te worden door die ene persoon, met dat ene talent. We hebben de afgelopen jaren een schat aan kennis en ervaring opgebouwd, hierdoor weten wij bijna altijd de juiste match te maken tussen werknemer en werkgever. 

Bij BC Group maken we geen onderscheid. Samen met jou vinden we een mooie baan die past bij wat je wilt en wat je kunt.

Inclusieve arbeidsmarkt

Door onze jarenlange ervaring in de uitzendmarkt, zijn we inmiddels expert geworden in het zoeken en vinden van een passende baan, ook voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij gaan voor een inclusieve arbeidsmarkt. Een arbeidsmarkt waar plek is voor iedereen en voor elk talent. 

Dus ook als je een beperking of handicap hebt en je een Wajong- of WIA- uitkering ontvangt. BC Group helpt je mee in het vinden van de juiste baan. Zo blijft het niet bij dromen van een baan, maar vind je daadwerkelijk een droombaan.

Ben je aangenomen? Dan krijg je een uitzendovereenkomst via BC Group. Jij hebt zo de tijd om te wennen aan je nieuwe baan en je werkgever heeft tijd om jouw te leren kennen.

Wat levert een baan zoeken via ons je op?

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen aan ons over een vacatures? Of ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op.