Werken met een arbeidsbeperking

Iedereen heeft talent

Ook jij! Het is ook niet meer dan terecht, menselijk en gewenst dat daar steeds meer naar gekeken wordt. Iedereen heeft namelijk wel één of meerdere talenten. Het gebruiken van die talenten, of dat ene zeer goed ontwikkelde talent, is voor steeds meer werkgevers juist dat wat ze zoeken. En het overige? Dat is vaak gewoon aan te leren.

Arbeidsbeperking geen drempel

Dat er in de volksmond wellicht nog wel eens beperkingen zijn is, gelukkig, steeds minder een drempel. De spotlights van wat iemand níet kan zijn juist in het verleden vaak veroorzakers geweest van negatieve energie. Hartstikke zonde natuurlijk en de focus daarop is terecht niet langer een issue voor steeds meer werkgevers.

BC Group gaat uit van talent

BC Group is altijd al één van de strijders geweest tegen alle negatieve energie en onnodige vooroordelen. Zet mensen in hun kracht vanuit hun talent! En zo wordt werken met een arbeidsbeperking op steeds meer terreinen gelukkig ook gewoon werken. Want dat is wat het is. Dus: wil je ondanks een beperking gewoon lekker aan slag? Naar eigen wens en kunnen? BC Group verkent graag samen met jou de kansen die er ook absoluut voor jou zijn.

Meer weten over de participatiewet?