De leukste vacatures in Wezep!

#werkeninwezep

De leukste vacatures in Wezep vind je hier! BC Group is een familie bedrijf gevestigd in Zwolle, dat zich richt op de lokale regio, zoals Wezep. Wij hebben een continu aanbod van interessante en uitdagende vacatures in verschillende sectoren, zoals techniek, bouw, horeca en facilitair

Wij kennen de regionale ondernemers en onze mensen goed, en willen onze kandidaten dan ook een eerlijke kans bieden op een geschikte baan. Als je geïnteresseerd bent in een tijdelijke of vaste baan in Wezep of omgeving, dan raden wij je aan om een kijkje te nemen op onze website voor het huidige aanbod van vacatures. Wil je eerst meer informatie of sollicitatie tips ontvangen, neem dan gerust contact met ons op via onze contactgegevens op onze website, wij helpen je graag verder.

Vragen?

Rachel helpt je graag!
Waarom BC Group?
Doe een open sollicitatie
Ontvang soortgelijke vacatures in je mailbox

Word jij mijn nieuwe collega in het veld?

Wij kunnen niet wachten om met jou in gesprek te gaan over een van deze vacatures. Laat jouw naam en telefoonnummer achter en dan nemen wij contact met jou op. Telefonisch bespreken we de vacature en daarna plannen we een gesprek voor jou in bij de opdrachtgever. Zijn jullie enthousiast? Dan ga kun je zo snel mogelijk starten. Benieuwd hoe snel het kan gaan?

 

Bel (038 4674 200), mail (rachel@bcgroup.nl) of druk op de groene Whatsapp knop om gelijk te chatten! 

Zit jouw vacature er niet tussen?

Niet getreurd, wij helpen je graag! Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!