Werken als werkvoorbereider

Ben jij op zoek naar een uitdagende en dynamische functie waarin jouw technische expertise en creatieve vaardigheden samenkomen? Dan een van deze vacatures perfect voor jou.

Klik op één van de onderstaande links voor meer informatie!
Wat maakt de functies bij BC Group zo aantrekkelijk? Ten eerste bieden we jou de mogelijkheid om deel uit te maken van een hecht en gepassioneerd team. Samenwerking en kennisdeling staan bij ons hoog in het vaandel. Je zult werken met ervaren professionals die jou graag ondersteunen en inspireren om het beste uit jezelf te halen.

Een werkvoorbereider is een essentiële professional in verschillende vakgebieden, zoals de bouw, techniek en productie. Deze veelzijdige rol omvat zowel het creëren van technische tekeningen als het uitvoeren van werkvoorbereidingstaken.

 

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het maken van gedetailleerde technische tekeningen en plannen. Deze tekeningen dienen als communicatiemiddel tussen verschillende belanghebbenden, zoals ingenieurs, architecten, aannemers en klanten. Je vertaalt conceptuele ideeën en ontwerpen naar technische specificaties, waarbij je rekening houdt met alle relevante normen, voorschriften en richtlijnen.

 

Je bent vaak betrokken bij het hele project, vanaf de conceptfase tot aan de uitvoering en oplevering. Je werkt samen met het ontwerpteam om te zorgen dat de technische tekeningen overeenkomen met de ontwerpintentie en specificaties. Tijdens de uitvoeringsfase ben je het aanspreekpunt voor vragen en eventuele wijzigingen in de tekeningen. Je zorgt ervoor dat alle betrokken partijen altijd beschikken over de meest actuele versies van de tekeningen en plannen.

Iedereen is welkom bij BC Group! Onze missie is dat elk talent een plekje krijgt. Wij gaan er voor zorgen dat je zo goed mogelijk voorbereid bent op je eerste werkdag! Denk hierbij aan werkkleding, gereedschap, eventueel vervoer en een volle broodtrommel om de eerste dag lekker te eten!

Wij vinden we het belangrijk dat iedereen gehoord word, daarom zijn we altijd te bereiken. Dit kan via whatsapp en via de chat op onze website. Bevalt je werkplek toch niet helemaal? Dan gaan we samen met jou kijken naar een nieuwe plek. BC Group werkt samen met zo’n 60 opdrachtgevers in de regio rondom Zwolle.

Ben jij klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen? Wil je werken in een inspirerende omgeving waar jouw bijdrage wordt gewaardeerd en erkend? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures als werkvoorbereider en zet de volgende stap in je professionele reis!

 

Wij kunnen niet wachten om kennis te maken. Laat je gegevens achter (cv kan ook later, mocht je die niet bij de hand hebben) en dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Je krijgt Esther of Rachel aan de telefoon, jullie spreken samen een datum af voor een kennismakingsgesprek. Beiden enthousiast? Dan ga je op gesprek bij de opdrachtgever zelf. Als jij snel schakelt, dan schakelen wij nog sneller. Binnen een paar dagen aan het werk? Krijgen we voor elkaar!

Wat bieden we jou?

✓ Een goed salaris conform CAO;
✓ Werken met gezellige collega’s;
✓ €0,21 per km reiskostenvergoeding;
✓ Bij goed functioneren een vast contract;
✓ Pensioenopbouw;
✓ Vakantiegeld van 8,33%;
✓ 20 vakantiedagen en 13 ATV dagen per jaar;
✓ De keuze om per week of per vier weken jouw salaris te ontvangen.

BC Group
Actuele werkvoorbereider vacatures
Geen vacatures beschikbaar
Benieuwd naar jouw mogelijkheden?
Word jij mijn nieuwe collega in het veld?

Wij kunnen niet wachten om met jou in gesprek te gaan. Druk op de groene whatsapp knop om gelijk een gesprek te beginnen! of Bel (038 4674 200), mail (rachel@bcgroup.nl) of neem contact op via de chat op de website. Dan bespreken we je interesse en plannen we een kop koffie!

Direct solliciteren