Werving & selectiebureau Zwolle

Werving en selectie, maar dan net een beetje anders.

Wij beschikken over een groot netwerk van gemotiveerde mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Ieder met een eigen talent. Door onze expertise maken wij de juiste match tussen u en uw toekomstige werknemer. Werving en selectie, maar dan net een beetje anders.

Onze expertise, uw match

Meer dan 25 medewerkers in dienst? Dan heeft u te maken met de Participatiewet. En de banenafspraak die daarbij hoort. Heeft u meer dan 25 werknemers in dienst? Dan moet u een percentage mensen met een ziekte of handicap in dienst nemen. Deze afspraak moet helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt eenvoudiger (weer) aan een baan te helpen.

Aandacht voor een afstand tot de arbeidsmarkt.

BC Group zet zich in voor de werving en selectie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij vinden dat deze groep, vaak gewoon heel gedreven mensen, een kans verdient op een passende baan. Vindt u dat ook? En bent u op zoek naar iemand die nu nog een afstand tot de arbeidsmarkt heeft? Wij helpen u graag bij deze zoektocht. Wij gaan altijd eerst met u in gesprek. Over de inhoud van de baan en uw specifieke wensen. Deze informatie gebruiken wij om een geschikte kandidaat voor u te vinden. Dat is elke keer weer een uniek traject. Onze kennis en ervaring helpt ons de juiste match te maken.

Betekenis werving & selectie

Traditionele werving en selectie komt neer op het aantrekken, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten voor een vacature. Dat kan gaan om een vaste baan of een tijdelijke aanstelling. Hierbij wordt ook gekeken of de kandidaat past binnen de geldende organisatiecultuur. Werving en Selectie wordt uitgevoerd door de HR-afdeling van een organisatie of uitbesteed aan werving en selectiebureaus. Er zijn werving en selectiebureaus die zich uitsluitend bezig houden met de werving in selectie van personeel binnen een bepaalde branche. Werving en selectie wordt ook wel recruitment genoemd.

BC Group ontzorgt

De juiste kandidaat gevonden voor de vacature? Wanneer u iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt aanneemt, dan biedt dit een aantal financiële voordelen. Wanneer u een detacheringsovereenkomst met ons afsluit regelen wij niet alleen de verloning, maar ook de subsidies en andere financiële regelingen. Wij treden bovendien op als contactpersoon met de gemeente of andere instellingen. U kunt rekenen op onze deskundige begeleiding en advies. En kunt zich blijven focussen op uw dagelijkste bedrijfsvoering

Wat levert werving en selectie u op?

Wat levert werving en selectie u op?

Veelgestelde vragen over werving & selectie.

Wij staan werkgevers bij op al deze gebieden. Zie ons als uw HR-afdeling verderop in de gang. Wij bieden maatwerkoplossingen en willen gaan voor duurzame relaties met onze opdrachtgevers/ relaties. Duidelijke communicatie en persoonlijk contact zijn belangrijke onderdelen binnen ons DNA.
Volgens ons is er plek voor iedereen op de arbeidsmarkt. Iedereen verdient het om zijn of haar talenten te benutten en passend werk uit te voeren. Wij overtuigen werkgevers graag wat zij zullen ervaren wanneer ze iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt een baan aanbieden.
Wij helpen werkgevers met het invullen van openstaande vacatures. We gaan op zoek naar geschikte kandidaten. Met of zonder afstand. We kijken naar iemands talenten. Dat kan dus betekenen dat er iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt geschikt is voor de invulling van de vacature. We gaan altijd uitgebreid met de kandidaat in gesprek en bij geschiktheid stellen we de kandidaat voor aan de opdrachtgever.
Dat verschilt per traject. We brengen eerst de wensen van de opdrachtgever in kaart en gaan op zoek naar geschikte kandidaten. We vinden het belangrijk de juiste match te maken en nemen daar de tijd voor. Uiteraard geven wij per traject aan waar u als opdrachtgever aan moet denken.
Dat verschilt per traject. We brengen eerst de wensen van de opdrachtgever in kaart en gaan op zoek naar geschikte kandidaten. We vinden het belangrijk de juiste match te maken en nemen daar de tijd voor. Uiteraard geven wij per traject aan waar u als opdrachtgever aan moet denken.
Er is zeker een verschil tussen werving & selectie en detachering. Detacheren is het uitlenen van een werknemer aan een derde partij. Detacheren kan volgen op een werving & selectietraject. Wij leggen u graag de mogelijkheden uit.

Kunnen wij je helpen?

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpen aan werk? Wij helpen u graag bij de werving en selectie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Neem vrijblijvend contact met ons op.