MatchWorks B.V. neemt Uitzendbureau Oost Nederland over

Met de overname van Uitzendbureau Oost Nederland in Nijverdal geeft MatchWorks verder vorm aan de strategie zich in haar omgeving als een sterke HR-dienstverlener te positioneren. In de visie van MatchWorks is een samenwerkende groep van HR en uitzendondernemingen waardevol in deze snel groeiende economische regio en de uitdagingen die dit op arbeidsmarkt met zich meebrengt”

 

MatchWorks is met haar ondernemingen BC Group, Werkcoöperatie De Middencirkel, Flexible+ en Uitzendbureau Oost Nederland actief binnen het gebied Zwolle, Elburg, Raalte, Nijverdal, Hardenberg, Hoogeveen en Meppel. Door de overname staat er een organisatie die het vertrouwen heeft van ruim zeshonderd werknemers en honderddertig opdrachtgevers.

 

Uitzendbureau Oost Nederland
De in 1993 opgerichte onderneming wordt sinds 2013 geleid door Hugo Kok;

“Uitzendbureau Oost Nederland is een middelgroot uitzendbureau en heeft haar bestaansrecht primair te danken aan het uitzenden van medewerkers binnen de food- en supermarktbranche en vleesindustrie. De laatste jaren heeft de dienstverlening zich uitgebreid en is het bedrijf sterk verbonden met Nijverdal en mogen we verschillende lokaal betrokken MKB bedrijven tot onze klantengroep rekenen. De visie van MatchWorks spreekt mij aan: bouwen aan een organisatie met focus op de belangen van ondernemers. Daarnaast spelen de belangen van onze medewerkers ook een grote rol. Dat Uitzendbureau Oost Nederland nu als eigen merk en MatchWorks onderneming verder gaat, wordt dan ook door onze mensen en mijzelf als een prachtige volgende stap gezien.”

MatchWorks
MatchWorks is in 2020 opgericht door Ronald Hilberdink en Bernhard Nanninga. Het is een regionaal actieve onderneming die zich concentreert op het ondersteunen van haar diverse zelfstandige HR-merken. MatchWorks heeft als doel bij te dragen aan het behouden van diverse op werk gerichte activiteiten. Hilberdink:

“Op deze manier bieden wij lokale ondernemers de mogelijkheid hun prachtige onderneming en team – met behoud van de eigen identiteit – te verbinden aan een groter en sterker geheel. Daarnaast is het – zoals we het voor ons zien – de manier onze regio kleurrijk en aantrekkelijk te houden voor ondernemers en mensen van hier als het gaat om wonen en werken. Zij zien ons als een doe-maar-gewoon club die direct reageert en de mouwen opstroopt om als dat gevraagd wordt razendsnel een volledig HR-proces over te nemen. Het is onze overtuiging dat de combinatie met het team van Uitzendbureau Oost Nederland meer kansen en zekerheden biedt voor iedereen. Dit zien we als iets moois, en daar zijn wij trots op”.

Kok draagt na de overname zijn onderneming over. Ronald Hilberdink van MatchWorks hierover; “Ons doel blijft ondernemingen als deze in de groep te laten groeien en profiteren van elkaars kennis en kunde met de huidige eigenaar aan boord, of zoals in deze zonder. Met de overname geven wij én onze partners Hugo de passende oplossing om zelf nieuwe richtingen in te slaan vanuit het vertrouwen dat zijn team, medewerkers en klanten continuïteit geboden wordt.”

 

Zijn er vragen naar aanleiding van dit bericht, kan er via www.match-works.nl contact opgenomen worden.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print

Maak een afspraak

Ronald Hilberdink

We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden en kansen.

Andere nieuwsberichten

Nieuws

MatchWorks neemt uitzender Flexible+ over

Met deze overname geeft MatchWorks verder vorm aan de ingezette strategie zich in haar omgeving als sterke HR-dienstverlener te positioneren. In de woorden van de mensen achter MatchWorks: “een mooie groep ondernemingen van én voor mensen uit onze regio”. De deal is wederom tot stand gekomen met hulp van Centrum voor Bedrijfsopvolging.

Lees meer

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op.

hartelijk dank voor je aanvraag!

Je ontvangt van ons een mail met de download van het whitepaper.

Met vriendelijke groet,

 

Bernhard Nanninga | Hoofd omdenker