Detacheren – waarom ook niet deel 5!

Flexibel en deskundig personeel met detachering

Detachering brengt voordelen voor zowel de werkgever als de werknemer. Het zorgt voor zekerheid, flexibiliteit én kwaliteit. Het contract van bepaalde duur ligt bij de detacheringsorganisatie. Zij regelen de uitbetaling van het salaris, houden de personeelsadministratie bij en nemen het volledige werkgeversrisico op zich. Hierdoor draag jij als werkgever weinig risico én ben je snel voorzien van flexibel en deskundig personeel!

Met detachering kies je voor flexibiliteit

Detachering biedt flexibiliteit voor zowel de werkgever als werknemer. De samenwerking is tijdelijk en het werkgeversrisico ligt bij het detacheringsbureau. Hierdoor ben je als bedrijf flexibel in de inzetbaarheid. Heb je tijdelijk minder of juist meer werk liggen? Detachering biedt de flexibiliteit die jij als ondernemer zoekt! Detacheren brengt daarnaast ook flexibiliteit voor de werknemer, aangezien zij in korte tijd bij verschillende bedrijven binnen ervaring op kunnen doen. Op deze manier kunnen zij zich snel ontwikkelen en ontdekken waar hun interesses liggen. Aangezien werknemers vanuit een detacheringsbureau gewend zijn snel te schakelen, zullen zij ook snel inzetbaar zijn binnen jouw bedrijf.

Kwalitatief werk voor zowel de werkgever als werknemer

Het detacheringsbureau inventariseert de eisen en wensen van het bedrijf. Er wordt gevraagd naar de harde criteria als de gewenste kennis en diploma’s, maar ook naar de bedrijfscultuur en de normen en waarden die hierbij passen. Vervolgens wordt bekeken welke mensen die in dienst zijn bij het detacheringsbureau passen bij het gestelde profiel. Bij detacheren wordt dus altijd gezocht naar een geschikte werknemer voor het aangeboden werk. Dit zorgt ervoor dat het werk aansluit bij de interesses van de werknemer én dat het uitgevoerde werk van kwaliteit zal zijn. Met detachering ben je daarom verzekerd van deskundig personeel.

Snel flexibel en deskundig personeel zonder zorgen

Bij detachering verbind je mensen tijdelijk aan jouw bedrijf. Je zit als organisatie dus niet vast aan een langdurig contract met de werknemer. De werknemer is daarentegen wel in tijdelijke of vaste dienst bij het detacheringsbureau. Detacheren biedt daarom ook zekerheid voor de werknemer. Verandert de behoefte van jouw bedrijf en kan de werknemer niet langer bij jullie aan het werk? Dan gaat het detacheringsbureau op zoek naar een andere geschikte plek voor de werknemer. Ook bij ziekte hoef jij als werkgever de werknemer niet door te betalen. Dit wordt allemaal geregeld door het detacheringsbureau. Je profiteert dus van de kwaliteiten en flexibiliteit van een nieuw personeelslid zonder je zorgen te maken over het werkgeversrisico!

 

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print

Maak een afspraak

Bernhard Nanninga

We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden en kansen.

Andere nieuwsberichten

Detacheren – waarom ook niet deel 8!

Je bent erover uit dat je tijdelijk extra personeel nodig hebt. Maar nu twijfel je, kies je dan voor detachering of payrolling? En wat is eigenlijk het verschil? Dat leggen we je uit in dit blog. Hoewel deze begrippen soms door elkaar worden gebruikt, verschillen ze namelijk wel degelijk. De overeenkomst tussen detacheren en payrollen is dat er sprake is van een derde partij, het payrolling- of detacheringsbureau. Deze derde partij neemt onder andere de werkgeversrisico’s als ziekte en arbeidsongeschiktheid op zich.

Lees meer

Detacheren – waarom ook niet deel 7!

Bij detachering ‘leen’ je een opgeleide werknemer van een derde partij; het detacheringsbureau. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee, waaronder minder financieel risico voor jou als opdrachtgever. Een detacheringsbureau beschikt over een grote database met specialisten. Op basis van jouw voorkeuren maakt het bureau een selectie van geschikte kandidaten.

Lees meer
Detachering

Detacheren – waarom ook niet deel 6!

Al in een aantal blogs nemen we je mee in de wereld van het detacheren. We hebben je onder andere verteld dat detacheren helemaal niet zo prijzig is als het lijkt en dat het rust brengt binnen je bedrijf. In dit blog staan we stil bij een aantal verschillende manieren waarop detacheren kan worden ingezet en dat is best interessant.

Lees meer

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op.

hartelijk dank voor je aanvraag!

Je ontvangt van ons een mail met de download van het whitepaper.

Met vriendelijke groet,

 

Bernhard Nanninga | Hoofd omdenker