Ons blog

Binding met Medewerkers

Het is soms raadselachtig waarom medewerkers kiezen voor een bedrijf en andersom. Ook is hierover veel gepubliceerd en geschreven. Om daar meer inzicht in te krijgen, kan aanvullend onderzoek gewenst zijn. Zeker als het gaat om medewerkers die ook nog eens via een extern bureau verbonden zijn aan de onderneming, bijvoorbeeld via een uitzendorganisatie. Omdat BC Group zelf ook medewerkers detacheert, is de vraag gerechtvaardigd of dit leidt tot verandering van de binding die medewerkers hebben met het bedrijf.

50 plus en zoekend

Vijftig plussers. De groep wordt hoe langer hoe groter. De groep werkzoekende 50 plussers wordt helaas ook steeds groter. Campagnes vliegen ons om de oren, ‘Open voor 50 +’of ‘de 50 plusser als klusser’ Precieze getallen heb ik niet voorhanden maar je wilt ze niet allemaal tegelijk bij je aan de eettafel. Aan de andere kant, kan best gezellig zijn als je tenminste een flink uit de kluiten gewassen tafel met een flink aantal stoelen voor handen hebt.

Afstand tot de arbeidsmarkt

Dit artikel is geschreven vanuit onze kennis over mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Lees de hele blog of vraag direct informatie aan. Klik dan hier
U heeft er vast ook wel eens over gehoord of gelezen. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wie zijn dat eigenlijk? Hoe komt dat eigenlijk? Wat voor type mens is dat die een afstand tot de arbeidsmarkt heeft?

Pagina's